Survivor: Αυτά τα χρήματα πήρε η Ανδριάνα Καγιά για μια εβδομάδα στο ριάλιτι
Media

Survivor: Αυτά τα χρήματα πήρε η Ανδριάνα Καγιά για μια εβδομάδα στο ριάλιτι

Η Ανδριάνα Καγιά είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 2024, πόσα χρήματα πήρε όμως η Μαχήτρια για τη μία βδομάδα παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης;

Ποια είναι η Ανδριάνα Καγιά

Η Ανδριάνα είναι 29 χρονών και είναι aerial performer

Έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και κατάλαβε την αγάπη της για τον αθλητισμό σε μικρή ηλικία. Μόλις 13 ετών ξεκίνησε στίβο και κάποια χρόνια αργότερα αποφάσισε να διαγωνιστεί σε αγώνες bodybuilding/ fitness. Κατάφερε μάλιστα, να κατακτήσει την πρώτη θέση σε αγώνα bikini γυναικών. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία, το crosstraining, την καλλισθενική γυμναστική, αλλά και τη μεγάλη της αγάπη, την aerial yoga. Στο βιογραφικό της ξεχωρίζει το πτυχίο της Κοινωνικής Λειτουργού. Στις δραστηριότητες της συγκαταλέγονται η ενασχόληση της με το modeling και η συμμετοχή της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Είναι έτοιμη να ζήσει με πάθος την εμπειρία, ξεπερνώντας τη μοναδική δυσκολία, που πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει στο νησί… την έλλειψη ύπνου στην καλύβα!

andriana_kagia_p.jpg

Η 29χρονη παίκτρια του Survivor έμεινε μόνο μία βδομάδα και έφυγε από το παιχνίδι κατά 1.000 πλουσιότερη, αφού σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η αμοιβή των μαχητών για φέτος είναι 1.000 ευρώ τη βδομάδα.

Φεύγοντας είπε με δάκρυα στα μάτια: ”Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου, αλλά δε μου βγήκε όπως ήθελα. Σήμερα, αν συμπεριλάβεις τους δύο αγώνες έχασα με 8-0 δηλαδή ήταν σημαδιακό, όπως οι 8 ψήφοι που πήρα στο Συμβούλιο. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό το κακό κλίμα που είχε επικρατήσει. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πάντως, το έζησα, το γεύτηκα, μπορεί όχι μέχρι εκεί που ήθελα, αλλά τουλάχιστον γνώρισα έναν εξαιρετικό άνθρωπο και της εύχομαι να φτάσει μέχρι το τέλος”.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved