Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η Δέσποινα με καλέσε στον γάμο μας, μου έστειλε και προσκλητήριο»
Media

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η Δέσποινα με καλέσε στον γάμο μας, μου έστειλε και προσκλητήριο»

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή του και φυσικά για την σύζυγό του, Δέσποινα.

Η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή και έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσα έγιναν στον γάμο τους.

  • Με την σύζυγό σας κάνατε γάμο πριν μερικά χρόνια;

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη Δέσποινα. Απλά έγινε ένα πάρτι-έκπληξη που μου ετοίμασε η Δέσποινα. Με κάλεσε στον γάμο μας δηλαδή. Μου έστειλε προσκλητήριο και μου λέει: «Αν δεν έρθεις, εμείς θα περάσουμε ωραία» (γέλια). Φυσικά και πήγα. Έγινε στο κτήριο των αρχαιολόγων κάτω από την Ακρόπολη. Παρευρέθηκαν εκεί χωρίς να το γνωρίζω εγώ, περίπου εκατό πενήντα συγγενείς και φίλοι που τους είχε καλέσει η Δέσποινα κρυφά και περάσαμε τέλεια.

1683024811199-169454148-XALAKATEVAKIS.jpg

Για παπά είχε επιλέξει τον δάσκαλο μου τον Βασίλη Παπαβασιλείου, τον γνωστό σκηνοθέτη, του είχε δώσει τον ρόλο του πατέρα Λαυρέντιου από τον «Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» και μας ένωσε με λόγια αγάπης και τρυφερότητας. Αυτός ήταν ο γάμος μας λοιπόν, ένα όμορφο πάρτι κάτω από την Ακρόπολη.

  • Η Δέσποινα για εσάς ήταν και είναι η γυναίκα-βράχος που σας στάθηκε σε όλα…

Ο ένας στέκεται στον άλλον! Είμαστε μαζί περίπου δεκατέσσερα χρόνια. Σε όλες τις δυσκολίες ήταν πάντα εκεί δίπλα μου. Ακόμη και όταν νόσησα δύο φορές από καρκίνο, ήταν εκεί να με στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Όπως καταλαβαίνεις, όταν ένας άνθρωπος στέκεται δίπλα σου στα δύσκολα, τότε σημαίνει ότι σε αγαπάει πραγματικά. Οπότε έδεσε το γλυκό και απολαμβάνουμε την οικογένειά μας πλέον, είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved