Μικρούτσικος: Η επικοινωνία με τη γυναίκα του Φιλιππίδη-Ήταν και οι δύο θυμωμένοι με την εκπομπή μας
Media

Μικρούτσικος: Η επικοινωνία με τη γυναίκα του Φιλιππίδη-Ήταν και οι δύο θυμωμένοι με την εκπομπή μας

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στην εκπομπή, Super Κατερίνα την επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θυμήθηκε ότι είχε επικοινωνία με την οικογένεια Φιλιππίδη και συγκεκριμένα με τη γυναίκα του.

Ο Ανδρέας ανέφερε: «Δεν ήξερα αν πρέπει να το πω, το σκέφτηκα τώρα. Σε ανοιχτή ακρόαση, έχω μιλήσει με τη γυναίκα του Πέτρου. Σε ανοιχτή ακρόαση, από άλλο τηλέφωνο, μίλαγα, ήξερε ποιος είμαι και την άκουγα. Δεν ήξερα αν πρέπει να το πω… Ήταν πάρα πολύ αρνητική με ό,τι έχει λεχθεί και έχει ειπωθεί, πάρα πολύ θυμωμένοι αυτή και ο Πέτρος και με την εκπομπή μας και με την τηλεόραση γενικότερα».

andreas-supefr-katerina.jpg

Με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «Με τη δικιά μας εκπομπή; Γιατί σε σύγκριση με άλλες εκπομπές θεωρώ ότι το έχουμε διαχειριστεί πολύ καλύτερα».

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Εγώ πού τους καταλαβαίνω; Το τεκμήριο της αθωότητας, για τόσο προβεβλημένα άτομα που τα ξέρουμε είναι διαφορετικό. Αν λέμε την ιστορία ενός αγρότη και δικαιωθεί στο τέλος, δεν τον έχουμε πολιτογραφημένο σαν Γιάννη. Είναι γενικός κι αόριστο. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το τεκμήριο της αθωότητας έπρεπε να είναι κόρη οφθαλμού. Όταν ρεπορταζιακά το αντιμετωπίζεις, αν αθωωθεί, που έχει αθωωθεί για κάποια… Όσο πιο γνωστός είσαι, τόσο το τεκμήριο της αθωότητας πρέπει να γιγαντόνεται. Για εμένα στην Ελλάδα, για όλες τις υποθέσεις, το τεκμήριο της αθωότητας καταπατιέται».

ninou-filippidis-scaled-e1612953828436-1024x668.jpg

Και η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Έχει φιλοξενηθεί στον τριπλάσιο χρόνο ο κ. Δημητρακόπουλος σε σχέση με άλλες εκπομπές και ο ίδιος είπε συγκεκριμένα για την εκπομπή μας, ότι “βγαίνω σε εσάς γιατί έχετε κρατήσει μια πιο ουδέτερη στάση”».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved