Κοραλία Καράντη: «Εύχομαι μόνο να μην ξαναγυρίσει εκείνη η στείρα εποχή της ελληνικής τηλεόρασης»
Media

Κοραλία Καράντη: «Εύχομαι μόνο να μην ξαναγυρίσει εκείνη η στείρα εποχή της ελληνικής τηλεόρασης»

Η Κοραλία Καράντη πρωταγωνιστεί στην εβδομαδιαία δραματική σειρά του Mega, Famagusta, όπου θα ερμηνεύει το ρόλο της Χριστίνας Σέκερη.

Η Κοραλία Καράντη, σε συνέντευξή της, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αντρέα Γεωργίου, για το πώς βιώνουν οι Κύπριοι τη χαμένη πατρίδα αλλά και για την ελληνική μυθοπλασία.

201911151144550.0116_KORALIA_KARANTI_14112019.jpg

Πώς είναι η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου;

«Γνωρίζω τον Αντρέα από το 2015. Τον έχω δει να μεγαλώνει, να διοχετεύει το ταλέντο του σε πολλά δημιουργικά πράγματα, να μεταλλάσσεται, να οραματίζεται και να πραγματώνει. Η μεγάλη επιτυχία, που συνήθως καταστρέφει τους ανθρώπους, στην περίπτωση του Αντρέα έγινε μια φωτιά, που σαν κινητήρια δύναμη τον σπρώχνει συνεχώς μπροστά, με γλυκύτητα και προσήνεια, πράγμα πολύ σπουδαίο και σπάνιο. Νιώθω τυχερή που δουλεύω μαζί του και με τιμά ιδιαίτερα με την επιλογή του να μου δώσει τον ρόλο της κεντρικής ηρωίδας, της μητέρας, στη "Famagusta" του, που είναι και η πρώτη του απόπειρα για εβδομαδιαία, δραματική σειρά»

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ένα θέμα που παραμένει επίκαιρο, μια ανοιχτή πληγή... Κάνατε γυρίσματα στο νησί. Πώς το βιώνουν οι κάτοικοι;

«Η ζωή προχωράει πάντα. Το πράσινο χορτάρι, έστω και μετά από χρόνια, φυτρώνει και πάλι. Οι άνθρωποι ζουν τις ζωές τους. Τι άλλο μπορούν να κάνουν; Είναι δουλευταράδες και αλληλέγγυοι μεταξύ τους, πράγμα που θαυμάζω απεριόριστα. Σίγουρα οι παλιότερες γενιές δεν ξεχνούν και μέσα στις καρδιές των νέων είναι ενσταλαγμένη η έννοια της χαμένης πατρίδας».

202009141054020.7483_KORALIA_KARANTI_1392020.jpg

Και φέτος έχουμε πολλές σειρές στο πρόγραμμα των καναλιών, όμως βλέπουμε κάποιες από αυτές να σταματούν αιφνιδιαστικά και οι συντελεστές να μένουν εκτός δουλειάς, μεσούσης της σεζόν. Είστε αισιόδοξη για το μέλλον της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση;

«Είναι πάρα πολύ άσχημο να μένουν ξαφνικά κάποιοι άνθρωποι, ηθοποιοί, τεχνικοί και άλλοι συντελεστές, χωρίς δουλειά στη μέση του χειμώνα. Προφανώς είχαν προσληφθεί με δεδομένη μια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια έχουν διαμορφωθεί έτσι οι συνθήκες, ώστε δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα σχεδόν ως εργασιακό κεκτημένο. Κύριοι αποδέκτες αυτής της ανασφάλειας και της ρευστότητας είναι συνήθως οι ηθοποιοί. Αλλά και ο κόσμος, που δείχνει ενδιαφέρον, που παρακολουθεί μια σειρά, ίσως κιόλας να την έχει αγαπήσει, σίγουρα θα θέλει να τη δει να ολοκληρώνεται. Ακόμα και αν είναι μικρό αυτό το ποσοστό, δεν πρέπει να το λάβει κάποιος υπόψη; Κατά την άποψή μου, από τη στιγμή που ξεκινάει κάτι, θα πρέπει και να ολοκληρώνεται. Όσον αφορά το μέλλον, πραγματικά δεν έχω ιδέα. Εύχομαι μόνο να μην ξαναγυρίσει εκείνη η στείρα εποχή της ελληνικής τηλεόρασης όπου παίζονταν μόνο τούρκικες σειρές και ριάλιτι», είπε η Κοραλία Καράντη στο περιοδικό Τηλέραμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved