Στέφανος Μιχαήλ: «Η σειρά ξεκινάει με ένα επεισόδιο, το οποίο θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές»
Media

Στέφανος Μιχαήλ: «Η σειρά ξεκινάει με ένα επεισόδιο, το οποίο θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές»

Ο Στέφανος Μιχαήλ πρωταγωνιστεί στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Famagusta, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στο Mega.

Ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον Θοδωρή και μίλησε, σε συνέντευξή του, για το ρόλο του αλλά και όσα θα δούμε στο πρώτο, συγκλονιστικό επεισόδιο.

Τι θα παρακολουθήσει το κοινό στη σειρά «Famagusta»;

Η σειρά ξεκινάει με ένα εξαιρετικό επεισόδιο, το οποίο θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές, θα παρακολουθήσουμε την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 και τη φρίκη του πολέμου. Παράλληλα, θα δούμε τι αφήνει πίσω του ο πόλεμος, θα προκύψουν κάποιες καθημερινές ιστορίες, οι οποίες βασίζονται στις ανοιχτές πληγές των ανθρώπων και θα υπάρχουν και αναδρομές στο παρελθόν. Μέσω της σειράς παρουσιάζονται πραγματικά γεγονότα και βιώματα όσων έζησαν την εισβολή.

Ποιον ήρωα υποδύεσαι;

Υποδύομαι τον Θοδωρή και η δική του ιστορία εξελίσσεται στο σύγχρονο κομμάτι της σειράς. Είναι ένας ρόλος αρκετά απαιτητικός, διότι έρχονται ξαφνικά τα πάνω κάτω στη ζωή του.

stefanos-mihail-3.jpg

Τι θα του συμβεί;

Θα τύχει ένα τραγικό γεγονός, το οποίο σίγουρα δεν επιδίωξε και είναι τόσο τρομερό, που πρόκειται να ανατρέψει όλη του τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Το προσωπικό του δράμα αρχίζει από μία απιστία που κάνει στον γάμο;

Ναι, σωστά. Κάνει μια απιστία και η ερωμένη του καταλήγει νεκρή. Δεν θα πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό... θα το δούμε σύντομα να διαδραματίζεται στην οθόνη μας.

Ο Θοδωρής θα μετανιώσει για όλο αυτό που συνέβη;

Ναι, φυσικά και θα μετανιώσει για ό,τι συνέβη. Μα ούτως ή άλλως, ο Θοδωρής δεν ήθελε εξ αρχής να κάνει κακό σε αυτήν την κοπέλα.

stefanos.michael_1702637276_3258280086728909842_1375535017.jpg

Θα κινδυνεύσει ο Θοδωρής να μπει στη φυλακή;

Ναι, θα κινδυνεύσει.

Η σύζυγός του πώς θα αντιδράσει με όλα αυτά;

Όλη αυτή η περιπέτεια θα είναι πολύ μεγάλη για την οικογένεια του Θοδωρή. θα δούμε μία έντονη αντίδραση από την πλευρά της συζύγου του.

Ο Θοδωρής εμπλέκεται με τον βασικό ήρωα, που υποδύεται ο Χρήστος Λούλης;

Αυτοί οι δύο ήρωες πρόκειται να συνδεθούν με έναν τρόπο στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι ο Θοδωρής αναμένεται να παίξει ρόλο στις εξελίξεις, διότι θα κάνουν κάποιες έρευνες, είπε ο Στέφανος Μιχαήλ στο περιοδικό Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved