Στα σύνορα: Η Γιαννούλα παραδέχεται ότι κάνει λαθρεμπόριο και παραδίνεται

Στα Σύνορα

Media

Στα σύνορα: Η Γιαννούλα παραδέχεται ότι κάνει λαθρεμπόριο και παραδίνεται

Στα σύνορα: Η γιαγιά παραδέχεται πως κάνει λαθρεμπόριο και ο Περικλής προσπαθεί να τη συλλάβει

Ο Ηρακλής βλέπει ότι δεν είναι στο ημερολόγιο και νιώθει ότι τον ξεγέλασαν. Έτσι, αποφασίζει να μην ψηφίσει κανέναν στις εκλογές. Από την άλλη, η Γιαννούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Λίγο αργότερα, λοιπόν, η γιαγιά παραδέχεται πως κάνει λαθρεμπόριο και ο Περικλής προσπαθεί να τη συλλάβει. Προς έκπληξη όλων, εκείνη παραδίνεται!

STA-SYNORA-(2).jpg

Η κατάσταση στα Αχούρια είναι τεταμένη μετά τα τελευταία γεγονότα. Από τη μία. η Γιαννούλα ανακαλύπτει τυχαία ότι θα έβαζαν και τον Ηρακλή στο ημερολόγιο των εθελοντών πυροσβεστών και το απαγορεύει αυστηρά στον Έντι. Όταν, όμως, ο Ηρακλής βλέπει ότι δεν είναι στο ημερολόγιο, νιώθει ότι τον ξεγέλασαν. Έτσι, αποφασίζει να μην ψηφίσει κανέναν στις εκλογές για τη θέση του διοικητή των εθελοντών με αποτέλεσμα ο Αντώνης και ο Στέλιος να βγαίνουν ισόπαλοι. Στη συμπληρωματική αναμέτρηση, τη νίκη παίρνει ο Στέλιος και ο Αντώνης απογοητεύεται. Από την άλλη, το βράδυ, όταν όλοι βρίσκονται στη γιορτή της γουρουνοπούλας, ο Στέφανος φέρνει τη Βέρα για να τραγουδήσει τον ύμνο των εθελοντών. Την ώρα που τραγουδάει, βλέπει την Ιωάννα και τον Νικόλα να ερωτοτροπούν. Τότε σταματάει και βρίζει την Ιωάννα.

sta-synora-iraklis.jpg

Μάλιστα, κατηγορεί και τους δύο μπροστά σε όλους πως έχουν σχέση. Έξαλλος, ο Νικόλας πληρώνει για να φύγει. Εν τω μεταξύ, η Γιαννούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της, να τη συλλάβει ο Περικλής. Η παμπόνηρη γιαγιά ζητάει τη βοήθεια της Δέσποινας, προκειμένου να φέρουν τον Περικλή στο καφέ. Οι δύο γυναίκες καταφέρνουν να μεθύσουν τον Περικλή και η Γιαννούλα παραδέχεται πως κάνει λαθρεμπόριο. Τότε ο Περικλής, φανερά σοκαρισμένος, προσπαθεί να τη συλλάβει. Εκείνη κρύβεται στο αποθηκάκι του καφέ μέχρι να έρθουν ο Ηρακλής και η Ιωάννα. Τελικά, παραδίνεται, προς μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση όλων. Λίγο αργότερα, οι αγώνες των εθελοντών δασοπυροσβεστών ξεκινούν. Νικητής βγαίνει ο Σωτήρης, ο οποίος, με βάση ένα παλιό έθιμο, επιλέγει να βγει ραντεβού με την Ιωάννα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved