Αμάντα Μανωλάκου: Το πάρτι της παίκτριας του My Style Rocks & η τυχαία συνάντηση Σχίζα-Παναγιώταρου
Showbiz

Αμάντα Μανωλάκου: Το πάρτι της παίκτριας του My Style Rocks & η τυχαία συνάντηση Σχίζα-Παναγιώταρου

Η Αμάντα Μανωλάκου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με πλήθος λαμπερών καλεσμένων. Σίγουρα αυτή η γιορτή θα μείνει αξέχαστη τόσο στην ίδια, όσο και στους επώνυμους φίλους της που παρευρεθήκαν. 

Στο πλευρό της Αμάντα Μανωλάκου βρέθηκαν Έλληνες influencers, παίκτες reality και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, κάνοντας αυτή τη μέρα ξεχωριστή για την εορτάζουσα.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έδειχνε εντυπωσιακή φορώντας μία animal print μπλούζα κι ένα μαύρο παντελόνι με διακριτικές ρίγες. Η εορτάζουσα επέλεξε για το party της να πιάσει τα μαλλιά της έναν κομψό κότσο, ώστε να τονίζονται τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ ολοκλήρωσε το λαμπερό της look με σικ κοσμήματα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους τους οποίους ξεχωρίσαμε βρισκόταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα σικ - εναλλακτικό φόρεμα και λευκές γόβες που έκλεβαν την παράσταση. Στο ίδιο πάρτι το παρών επίσης έδωσε και ο Στάθης Σχίζας.

Οι φίλοι και συνεργάτες της Αμάντα Μανωλάκου βρέθηκαν στο πλευρό της για να την τιμήσουν και να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή για εκείνη.

Δείτε παρακάτω τους λαμπερούς καλεσμένους που ξεχώρισαν στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved