Γερμανού: Έντονη αντιπαράθεση με τους συνεργάτες της: «Ο Νταλάρας αξίζει παραπάνω σεβασμό»
Media

Γερμανού: Έντονη αντιπαράθεση με τους συνεργάτες της: «Ο Νταλάρας αξίζει παραπάνω σεβασμό»

Το... μάλε βράσε έγινε σήμερα (21/1) στον «αέρα» της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού όταν η ίδια σχολίασε το πρόσφατο επεισόδιο του Γιώργου Νταλάρα με τους δημοσιογράφους. 

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε και χθες σχετικά με το θέμα, όμως επανήλθε και σήμερα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος Νταλάρας στην ουσία κατακεραύνωσε ένα ολόκληρο σύστημα της ψυχαγωγίας, της σημερινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και το πώς πάμε να καταντήσουμε την τηλεόραση, η οποία θα έπρεπε να προάγει την ψυχή, γιατί ψυχαγωγία σημαίνει αυτό… Είχε απέναντί του δέκα νέα εργαζόμενα παιδιά, εσύ λες ότι θα έπρεπε να απευθυνθεί στους καναλάρχες…. Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας στο σύστημα απευθυνόταν. Είπε “κοτοπουλάκια” τα παιδιά, εξίσου κοτοπουλάκι νιώθω κι εγώ, του συστήματος που έχουμε κάνει την ψυχαγωγία σήμερα…».

natalia_germanou_1682188498_3086743307103097285_56039398.jpg

Ο Δημήτρης Πανόπουλος όμως αντέδρασε στα λεγόμενά της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γιατί να τα ισοπεδώνεις όλα; Είναι μια δουλειά ντροπή; Γιατί είναι ντροπή; Πες “ευχαριστώ πολύ παιδιά” και φύγε”» με τη Ναταλία Γερμανού να του απαντά:

«Μα κι αν έλεγε ευχαριστώ πολύ, δε θέλω να απαντήσω” θα έλεγαν ότι είναι σνομπ και απαξιωτικός».

Τότε στην κουβέντα προστέθηκε και η Εβελίνα Νικόλιζα σχολιάζοντας: «Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε το να μην τσουβαλιάζουμε, και από τη μια πλευρά και από την άλλη. Δε μπορούμε να λέμε ότι όποιος έχει κάνει παραπάνω καριέρα αξίζει παραπάνω σεβασμό από τους υπόλοιπους».

Η Ναταλία Γερμανού αμετακίνητη στη θέση της συνέχισε σχολιάζοντας: «Δε συμφωνώ γιατί για μένα ο Γιώργος Νταλάρας αξίζει παραπάνω σεβασμό από κάποιον άλλο με μικρότερη πορεία, που έχει βγάλει δυο δίσκους. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής δισκογραφίας».

dalaras_george_official_1686235765_3120694245651085395_5630471161.jpg

Και τότε η Εβελίνα Νικόλιζα αναρωτήθηκε: «Δε ξεκινάμε από το ότι θα πρέπει να φερόμαστε σε όλους με τον ίδιο σεβασμό;» για να πάρει αμέσως την απάντηση της Ναταλίας η οποία σχολίασε: «Σε όλους πρέπει να φερόμαστε με σεβασμό, αλλά δε μπορούμε οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές να φερόμαστε σε όλους το ίδιο, δεν είναι ένας Influencer του Tik Tok ο Νταλάρας».

Αυτή τη φορά αντέδρασε πιο έντονα ο Δημήτρης Πανόπουλος λέγοντας σχεδόν εκνευρισμένος: «Ας μας πει τότε ποιες δουλειές δεν είναι ντροπή, να τις κάνουμε. Δε θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στη θέση των παιδιών που ήταν εκεί»...

Ναταλία Γερμανού: «Μα δεν είσαι γιατί εσύ έκανες ενημέρωση»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Είμαι τυχερός και μπόρεσα και έκανα άλλη διαδρομή»

Ναταλία Γερμανού: «Άρα σε σένα δε θα το έλεγε ποτέ»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Αυτό είναι πρόβλημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved