Ξέσπασε σε κλάματα ο Λαμπάτος: «Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά»
Media

Ξέσπασε σε κλάματα ο Λαμπάτος: «Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά»

Ο Γιώργος Λαμπάτος o οποίος πριν λίγες μέρες είχε μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσής του, μίλησε στο Πρωινό Σουσού και ξέσπασε σε κλάματα για τη νέα αρχή στη ζωή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: Οι εξελίξεις είναι κάτι πολύ παραπάνω από ευχάριστες. Έχω εντυπωασιαστεί γιατί μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά. Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι και να εισπράξω το χειροκρότημα του κόσμου» και ξέσπασε σε κλάματα.

67.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, είναι ταπεινοί άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του»

78789.jpg

Ο Γιώργος Λαμπάτος για τη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή, είπε: «Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα, είναι δύσκολο για εμένα γιατί δεν έχω πολλούς οικονομικούς πόρους. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως να αλλάξει αυτό και μακάρι να είμαι ελεύθερος από όλα αυτά τα πράγματα. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να είπα κάποια πράγματα δημόσια που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ»

6.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved