Στα σύνορα: Η Γιαννούλα επιδίωξε να συλληφθεί για να παγιδεύσει τον Περικλή
Media

Στα σύνορα: Η Γιαννούλα επιδίωξε να συλληφθεί για να παγιδεύσει τον Περικλή

Στα σύνορα: Η σύλληψη της Γιαννούλας αναστατώνει όλη την οικογένεια. Όμως, λίγο αργότερα, ένας ανώτερος αξιωματικός την αφήνει ελεύθερη και υποβιβάζει τον Περικλή, κάνοντας στη συνέχεια τον Ηρακλή διοικητή του τμήματος.

Από την άλλη, ο Νικόλας με τον Στέφανο πέφτουν πάνω σε ένα κουτί με λαθραία και εντοπίζουν έναν ανταγωνιστή, που είναι... γυναίκα!

Τα γεγονότα στα Αχούρια τρέχουν με γρήγορο ρυθμό. Από τη μία, η σύλληψη της Γιαννούλας αναστατώνει τους πάντες. Στο σπίτι της, η Ολυμπία ανησυχεί για την υγεία της μητέρας της και γενικότερα όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα. Από την άλλη, ο Περικλής είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έκβαση των γεγονότων. Έτσι, απολαμβάνει τη νίκη του και ανυπομονεί να ξεσκεπάσει και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Λίγο αργότερα, η κυρά-Δέσποινα επισκέπτεται την οικογένεια της φίλης της και τους αποκαλύπτει ότι η ίδια η Γιαννούλα επιδίωξε να συλληφθεί, προκειμένου να «παγιδεύσει» τον Περικλή. Πράγματι, ενώ εκείνος περιμένει τιμές και δόξες, καταφτάνει στο χωριό ένας ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας. Αφήνει ελεύθερη τη Γιαννούλα ζητώντας της συγγνώμη και ταυτόχρονα υποβιβάζει τον Περικλή, ενώ κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση στον Ηρακλή.

Αυτή δεν είναι άλλη από το να γίνει ο ίδιος ο νέος διοικητής του τμήματος. Ο Ηρακλής δέχεται, παρόλο που αρχικά νιώθει αμήχανα. Τα πράγματα βέβαια φαίνεται να ξεφεύγουν, καθώς ο Περικλής δεν θέλει να αφήσει το γεγονός αυτό «ατιμώρητο”. Έτσι, προβαίνει σε κάποιες περίεργες ενέργειες. Από την πλευρά του, ο Ηρακλής αισθάνεται προδομένος από τη συμπεριφορά του Περικλή, ο οποίος προσπαθεί να τον υπομονεύσει με κάθε τρόπο. Μάλιστα, φτάνει μέχρι το σημείο να τον διαβάλει στον διευθυντή της Αστυνομίας, στα Γιάννενα. Εν τω μεταξύ, προκειμένου να πειράξει την Ιωάννα, η Ελένη προσπαθεί να δείξει ότι έχει κι εκείνη ραντεβού με τον Μάκη, αλλά η Ιωάννα καταλαβαίνει την πρόθεσή της.

sta-synora-nikolas.jpg

Από την άλλη, ο Νικόλας με τον Στέφανο, προσπαθώντας να ανοίξουν ένα καινούριο πέρασμα στο δάσος, πέφτουν πάνω σε ένα κρυμμένο κουτί με λαθραία αντικείμενα. Αμέσως καταλαβαίνουν πως στην περιοχή υπάρχει ένας ανταγωνιστής. Ύστερα από πολύωρη παρακολούθηση, τον εντοπίζουν και με έκπληξη διαπιστώνουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα. Έτσι, αποφασίζουν να της προτείνουν να συνεργαστεί με τη Γιαννούλα. Ωστόσο, η πονηρή γιαγιά αρνείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved