Μικρούτσικος: «Εκεί που λες “γιατί να είμαι σε αυτή την εκπομπή;” η σχέση μου με τον κόσμο με…»
Media

Μικρούτσικος: «Εκεί που λες “γιατί να είμαι σε αυτή την εκπομπή;” η σχέση μου με τον κόσμο με…»

O  Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την υγεία του, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Πώς είναι ο Ανδρέας αυτή την περίοδο στην υγεία του;

«Νιώθω ότι είμαι μια χαρά. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα. Το ένα είναι η υγεία μου, με όλα τα προβλήματα που κουβαλάω από τις τελευταίες δοκιμασίες. Νιώθω ότι πηγαίνω καλά, ότι είμαι καλά, ξυπνάω, κινούμαι, παίζω, συμμετέχω, κάνω εκπομπή και μέσα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία δεν νιώθω ούτε πτώση, ούτε κάτι να μου λείπει, ή κάτι να θέλω, ή να κουράζομαι. Νιώθω σαν ένας υγιής άνθρωπος, ο οποίος, βεβαίως, μπορεί να μην έχει τα νιάτα του, αλλά δεν έχει τα γηρατειά του. Νιώθω μάχιμος. Με αυτή την έννοια, στο θέμα της υγείας είναι θετικό το πρόσημο.» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην εφημερίδα OnTime και τη Σάσα Σταμάτη.

andreas_mikroutsiko.jpg

Σε επαγγελματικό επίπεδο πώς είσαι;

«Νιώθω ότι έχω καταφέρει να εκφράζω τις ιδέες μου και τον εαυτό μου, σ’ ένα πεδίο μιας «ιδιαίτερης» εκπομπής, που δεν είναι ακριβώς μια εκπομπή λόγου, αλλά επειδή «ακουμπάει» και στην επικαιρότητα, στην οποία έχω άποψη, μέσα από διάφορες στενωπούς, μέσα από διάφορα μικρά ναρκοπέδια, καταφέρνω και λέω την άποψή μου. Έχω κάνει είκοσι πέντε χρόνια τηλεόραση, με πάρα πολλά χρόνια να είναι πολλές ώρες την ημέρα ζωντανές και βιντεοσκοπημένες εκπομπές.» είπε χαρακτηριστικά.

andreasmikroutsikos.webp

Και πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι ιδιαίτερη η τελευταία διετία ως περίοδος στη ζωή μου, που ο κόσμος με σταματάει και μου μιλάει όχι γιατί του είμαι οικείο τηλεοπτικό πρόσωπο με τέτοια προϊστορία, αλλά για το περιεχόμενο. Δηλαδή, οι όποιες απόψεις μου, οι όποιοι διαξιφισμοί, οι όποιες συγκρούσεις μου έχουν αντανάκλαση στο τηλεοπτικό κοινό, στον κόσμο, στους τηλεθεατές, και όταν συναντιέμαι μαζί τους, μου μιλάνε πάνω σε θέματα, σε απόψεις και στάσεις ανθρώπων.

Όποτε εκφράζω το λόγο μου, έχει ιδιαίτερη απήχηση στον κόσμο. Πιστεύω ότι εκφράζω τον άνθρωπο του μόχθου, τον απλό εργαζόμενο, αυτόν που υποφέρει στη σημερινή κατάσταση, οικονομική και πολιτική. Νομίζω ότι τον εκφράζω δυναμικά και το εισπράττω. Εκεί που λες «ρε παιδί μου, γιατί να είμαι σε αυτή την εκπομπή;» -ένα υπαρξιακό πρόβλημα του Ανδρέα-, η σχέση μου με τον κόσμο με δικαιώνει. Στο τέλος ξέρεις τι λέω; «Χαλάλι του, του πράγματος»»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved