Παπαοικονόμου: «Είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα το όνομά μου, λένε όλοι “η σειρά του Τσαφούλια”»
Media

Παπαοικονόμου: «Είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα το όνομά μου, λένε όλοι “η σειρά του Τσαφούλια”»

Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου το απόγευμα της Τρίτης (30-01) με αφορμή τη νέα σειρά «17 Κλωστές», της οποίας υπογράφει στο σενάριο.

«Στις 17 Κλωστές έχω γράψει εγώ το σενάριο και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα το όνομά μου, λένε όλοι “η σειρά του Τσαφούλια” μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός», είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου για τη σειρά 17 Κλωστές ενώ έκανε μια αποκάλυψη για τη σειρά Αναστασία και πώς η Μυρτώ Αλικάκη έκανε τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο.

«Για την Αναστασία δε χρειάστηκε να προσπαθήσω. Eγκρίθηκε αμέσως όταν το πήγα στο κανάλι. Η Αναστασία ήταν το πιο τολμηρό σενάριο που είχα γράψει. Η Αναστασία, έχει μια πάρα πολύ αστεία ιστορία, είχα γράψει ότι είναι μοντέλο η Αναστασία. Ήρθαν ηθοποιοί που θα μπορούσαν να είναι όντως μοντέλα. Ήρθαν στο σπίτι μου για το casting, ήμασταν με τον σκηνοθέτη.

papaoikonomou-(5).jpg

Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει ένα κοριτσάκι, μικροκαμωμένο, που μας είπε αν είχαμε κάποιον μικρό ρόλο να της δώσουμε. Ήταν η Μυρτώ Αλικάκη, γύρισε ένα βιντεάκι, και έφυγε. Δεν την είχαμε στο μυαλό μας για πρωταγωνίστρια. Βλέπουμε ξανά τα βίντεο και λέμε, “αυτή είναι”. Την άλλη μέρα, πήγα στο κανάλι και λέω “αυτή θέλω”, και μου είπε “είσαι καλά;”. με ρώτησε, “παίρνεις την ευθύνη;”»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved