Ο πρώτος από εμάς: Η Σοφία αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Νώντα
Media

Ο πρώτος από εμάς: Η Σοφία αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Νώντα

Ο πρώτος από εμάς - Η Σοφία, μετά την ερωτική επαφή που είχε με τον Νώντα, αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση τους. O Νώντας μένει έκπληκτος και ζητάει εξηγήσεις για αυτή την απρόσμενη απόφαση.

Η δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε στις 22:00, με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΕΜΠΤΗ 1η Φεβρουαρίου, ΣΤΙΣ 22:00

Η Έλσα καλεί τον Μάριο στο σπίτι της και έρχονται αρκετά κοντά, με τον Άλκη να προσπαθεί να διαχειριστεί τα ερωτικά σκιρτήματα της κόρης του. Ο Φίλιππος θα φτάσει στα όριά του με την απρεπή συμπεριφορά του Κοσμά στη δουλειά. Ο Νικόλας στέκεται στο πλευρό της Έλενας, που είναι η μόνη του έγνοια τον τελευταίο καιρό. Ο Άλκης αποφασίζει να προτείνει στην Κάτια να μείνουν μαζί. Θα δεχτεί η Κάτια την πρόταση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή τους; Η Έλενα παίρνει τα αποτελέσματα της εξωσωματικής και όλοι περιμένουν να μάθουν αν τελικά είναι έγκυος.

Ο πρώτος από εμάς - Δείτε το τρέιλερ:

Ο πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Κάτια ζητάει χρόνο από τους άντρες της ζωής της, στην προσπάθειά της να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Η μητέρα της Έλενας προκαλεί πονοκέφαλο σε όλους και κυρίως στον Νικόλα. Η Σοφία κάνει πιο καθαρές τις προθέσεις της σχετικά με τον Νώντα. Οι σημαντικές αποφάσεις του Έβαν, δείχνουν να γίνονται ιδανική αφορμή για τον Άλκη και την Κάτια, προς την ανάπτυξη μιας νέας πραγματικότητας στη σχέση τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved