Survivor - Λαμάι: Η πρώτη ανάρτηση–«καρφί» μετά την αποχώρηση:«Θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν…»
Media

Survivor - Λαμάι: Η πρώτη ανάρτηση–«καρφί» μετά την αποχώρηση:«Θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν…»

O Σωτήρης Λαμάι αποχώρησε από το Survivor και έκανε μία ανάρτηση στο Tik Tok και έριξε και το καρφάκι του! 

Ο Σωτήρης Λαμάι επιστρέφει στην Ελλάδα και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση και «πέταξε» και τη σπόντα του.

1a628422-LAMAI.jpg

Αρχικά λέει: «Καλησπέρα, Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο. Πήρα αυτά να δοκιμάσω, δεν ξέρω τι είναι. Θα πετάξουμε 20 ώρες και αύριο θα είμαστε Αθήνα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους με την καρδιά μου. Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ στη ζωή μου τόση αγάπη, δεν ξέρω αν την αξίζω κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν συμβεί»!

8a733ea5-LAMAI-SURVIVOR1.webp

Και στη λεζάντα του βίντεο στο Tik Tok έγραψε: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα τεράστιο ευχαριστώ»

Να σας θυμίσουμε ότι συγκινημένος μετά το τέλος της δοκιμασίας και πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, είπε: "Έχω μάθει στη ζωή μου πως, όταν ο Θεός σου λέει να σταματήσεις, πρέπει να σταματήσεις. Μέσα μου ένιωσα ότι το πόδι δεν με βοηθάει για να συνεχίσω παραπέρα στο Survivor. Μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω ένα όνειρο ζωής, για κάποιους ίσως είναι αστείο, για μένα όμως αυτό είναι που έφτασα μέχρι εδώ. Μέσα σε δυο βδομάδες έζησα όσα θα μπορούσα να ζήσω σε έξι μήνες, εάν έμενα. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα. Έκανα την προσπάθειά μου, πάλεψα, δεν τα κατάφερα".

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved