To Προξενιό – Σέρφας: Ανατροπή! Ποιος έχει κάνει τελικά τον φόνο;
Media

To Προξενιό – Σέρφας: Ανατροπή! Ποιος έχει κάνει τελικά τον φόνο;

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA, Δημήτρης Σέρφας, ανήκει στην πολλά υποσχόμενη γενιά των νέων ηθοποιών που ήρθαν για να μείνουν.

Αν και χαμηλών τόνων, μίλησε αποκλειστικά στο TV24 για όλα όσα θα συμβούν προσεχώς στην αγαπημένη παραγωγή και ειδικότερα στον ήρωά του τον Γρηγόρη, τον οποίο υπερασπίζεται με σθένος ακόμη και στα λάθη του.

Dhmhtrhs-Serfas-Eygenia-3ygkoroy_4.jpg

Ο Γρηγόρης έχει εγκλωβιστεί σε ένα παιχνίδι της μοίρας αφού ο πατέρας του σκότωσε τον πατέρα της αγαπημένης του και οι δύο νέοι δεν γινόταν να είναι μαζί, θα μπορούσε, αν ήταν λίγο πιο τολμηρός, να ορίσει ο ίδιος τη μοίρα του και να αλλάξει το πεπρωμένο;

«Η τόλμη του Γρηγόρη θα μπορούμε να βοηθήσει πολύ Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα μπορούσαν αυτοί οι δύο χαρακτήρες να είναι μαζί. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που περιβάλουν αυτή τη σχέση. Η πίεση των δύο οικογενειών του κόσμου, η εγκυμοσύνη. Και τέλος, ο φόνος ενός αγαπημένου ατόμου και η φυλάκιση ενός άλλου. Το λάθος του Γρηγόρη ήταν απλά ότι άργησε να δράσει...».

Η Ιουλία φάνηκε να είναι πιο γενναία από εκείνον αφού και τον πατέρα του δεν πρόδωσε και τον περίμενε να πάρει την απόφαση να φύγουν μαζί. Συμφωνείτε;

«Η Ιουλία μετά από την πίεση της μάνας της, ζήτησε από τον Γρηγόρη να πει την αλήθεια για τον πατέρα του. Και όταν εκείνος τελικό αποφάσισε να την πάρει να φύγουν, εκείνη του είπε όχι! Επίσης κρύβει από έναν άνθρωπο πως θα γίνει πατέρας. Οπότε νομίζω πως και οι δύο χαρακτήρες θα μπορούσαν να είναι πιο γενναίοι. Αλλά οι συγκυρίες δεν τους το επιτρέπουν».

pegki-trikalioti-dimitris-serfas.jpg

Η μητέρα του η Κυριακούλα ανακουφίστηκε από την εξέλιξη των γεγονότων;

«Η Κυριακούλα δεν ανακουφίζεται ποτέ και για τίποτα. Και επειδή δεν την αφήνουν, αλλά και επειδή δεν θέλει».

Φοβάται για τον γιο της και τις αντιδράσεις του;

«Ο ρόλος της Κυριακούλας θα πω πως είναι αρκετά παρεξηγημένος. Είναι μια αυστηρή μητέρα που υποστηρίζει τη φήμη της οικογένειάς της. Και εννοείται θα φοβάται μην κάνει κάτι ο γιος της εις βάρος αυτής της φήμης. Αλλά κατά βάθος πάντα θα τη νοιάζει αν το παιδί της είναι καλά».

Ο Γρηγόρης θα πέσει στην αγκαλιά της Φιλιώς που στέκεται δίπλα του για να τον παρηγορήσει...

«Η αγκαλιά της Φιλιώς δεν είναι η μοναδική αγκαλιά στον Τύρναβο. Αλλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη. Και ίσως μέσα από αυτό τον μανιακό έρωτά της, ο Γρηγόρης να αποκτήσει μια καλή φίλη»

Sissy-Toymash-Dhmhtrhs-Serfas.jpg

Θα την παντρευτεί;

«Υπάρχει και επιλογή να μείνει στο ράφι. Οταν και άμα με το καλό παντρευτεί ο Γρηγόρης, θα στείλουμε προσκλητήριο, αν και η απάντηση έχει δοθεί φευγαλέα σε μια σκηνή»

Θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του;

«Όλοι θα μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Το ζήτημα είναι πώς».

Θα μαθαίνει νέα της Ιουλίας που κακοπερνάει στον γάμο της;

«Αν και δεν γνωρίζω τη συνέχεια της ιστορίας... μικρός τόπος ο Τύρναβος θα πω».

Θα μάθει ποτέ ότι το παιδί της είναι δικό του ή τουλάχιστον θα το υποψιαστεί όταν η κοπέλα γεννήσει πρόωρα;

«Δεν γνωρίζω αν θα το μάθει από κάποιον ή αν θα το καταλάβει από μόνος του. Πάντως του αξίζει ως χαρακτήρας να του το πει η αγαπημένη του! Πιστεύω πως θα έκανε τα πάντα για το παιδί του».

Dhmhtrhs-Serfas-Eygenia-3ygkoroy_1.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προδίδει τον Γρηγόρη

Τι θα γίνει με τον πατέρα του; θα παραμείνει στη φυλακή;

«Αυτή πραγματικά είναι μια πληροφορία που δεν έχω. Ελπίζω όμως να μην. πάθει κάτι ο Στράτος Ραζίνης, για να συνεχίσω να έχω σκηνές με τον Αδάμ Μπουσδούκο».

Έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από τον φόνο του Προβιού και την κατηγορία που θα απαγγελθεί στην Ιουλία. Ο Γρηγόρης θα πιστέψει ότι η Ιουλία είναι φόνισσα ή θα την υπερασπιστεί;

«Δεν υπάρχει λόγος να μην την υπερασπιστεί, αν ο ίδιος ο Γρηγόρης έχει διαπράξει τον φόνο. Δεν λέω ότι αυτός το έκανε. Πετάω απλά μια ιδέα, έτσι για να υπάρχει»

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved