Με το που ξεστόμισε την ατάκα η Νικολούλη, έγινε viral: «Δεν είναι δικό μου, παιδί μου, το κανάλι!»
Media

Με το που ξεστόμισε την ατάκα η Νικολούλη, έγινε viral: «Δεν είναι δικό μου, παιδί μου, το κανάλι!»

Μία ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη απόψε το βράδυ (3/2) στην εκπομπή της Φως στο Τούνελ ήταν αρκετή για να γίνει... πάρτι στο Twitter. 

Αφορμή γι' αυτή την ατάκα στάθηκε ο κύριος Γιώργος Γκρέκας, κουλουράς στο επάγγελμα, ο οποίος είναι ο πατέρας του Χρήστου Γκρέκα, ο οποίος είναι εξαφανισμένος από τις 19 Ιανουαρίου.

Ο κύριος Γιώργος, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του γιου του, είχε μία σύντομη συνομιλία με την Αγγελική Νικολούλη και στο τέλος θέλησε να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει τον γιο του όλο αυτό το διάστημα να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή «με το κανάλι της κ. Νικολούλη» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τότε, η γνωστή δημοσιογράφος είπε μονομιάς θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Δεν είναι δικό μου, παιδί μου, το κανάλι. Κάτσε μη γίνουν μπερδέματα».

Τι ήταν να ακούσουν τη συγκεκριμένη ατάκα οι τηλεθεατές; Όσοι ήταν χρήστες του Twitter κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να κάνουν τη συγκεκριμένη ατάκα viral, με τους περισσότερους να τη σχολιάζουν με πολύ χιούμορ στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved