Αϊβάζης για Κορινθίου: «Της είπα φύγε τώρα από το Πρωινό, ο κόσμος έχει καταλάβει...»
Media

Αϊβάζης για Κορινθίου: «Της είπα φύγε τώρα από το Πρωινό, ο κόσμος έχει καταλάβει...»

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μίλησε για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, καθώς και για τη σχέση του με τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου. 

Ο γνωστός ηθοποιός σχετικά με τα επαγγελματικά του δήλωσε: «Δεν έχω προβάλλει την ταινία μου στην Ελλάδα γιατί δεν θέλω προς το παρόν με την άποψη ότι αν ξεκινούσε από την Ελλάδα ίσως ήταν μία καμένη υπόθεση. Λειτουργούν λίγο διαφορετικά τα πράγματα, είναι Independent ταινία, ίσως και ο κόσμος δεν με έχει συνηθίσει σε αυτόν τον τρόπο κινηματογράφησης. Δεν δίνονται ευκαιρίες στους Έλληνες σκηνοθέτες...

Με ενδιαφέρει να εκμεταλλευτώ τις σχέσεις μου στο εξωτερικό. Ετοιμάζω μία ταινία, η ταινία που κάνω είναι με εξαιρετικούς καλλιτέχνες».

Η γυναίκα της ζωής του

Όσον αφορά τη γυναίκα της ζωής του, Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε για τον δυναμικό της χαρακτήρα και την επιλογή της για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα...

Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι' αυτό, ο κόσμος έχει καταλάβει. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν μ' αρέσει η διάσταση που πήρε ότι η Μαρία έφυγε από το “Πρωινό”».

Για την προσωπική τους σχέση και τους τσακωμούς τους ο ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό που υπερισχύει είναι η αγάπη. Οι εντάσεις μας διαρκούν το μάξιμουμ 20 λεπτά, μετά τα 20 λεπτά είμαστε με χαμόγελα».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved