Γιώργος Καραμίχος: «Έτσι και νιώσω ότι κάτι είναι ρουτίνα, το τελειώνω»
Media

Γιώργος Καραμίχος: «Έτσι και νιώσω ότι κάτι είναι ρουτίνα, το τελειώνω»

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, για μία ακόμη σεζόν, παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη», που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:15 στην ΕΡΤ1...

Απολαμβάνει το τηλεπαιχνίδι, παρότι κρύβει δυσκολίες γιατί τον κρατά σε εγρήγορση....

■ Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου λέξη αυτό το διάστημα;

Η χαρά!

■ Την έχεις «τη ζωή σου;

Είναι κάτι που έρχεται, φεύγει, αλλά πια είναι απόφαση. Όταν είμαστε χαρούμενοι, όλα ρέουν διαφορετικά.

GIWRGOS-KARAMIXOS.jpg

■ Για δεύτερη χρονιά παρουσιάζεις το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη». Έχει γίνει ρουτίνα για σένα πια;

Έτσι και νιώσω ότι κάτι είναι ρουτίνα, το τελειώνω. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό. Είναι έξι παιχνίδια σε ένα. Πέρα από αυτό, όμως είμαι συνέχεια σε εγρήγορση, γιατί πρέπει να κρατάω το ενδιαφέρον των καλεσμένων, επειδή δεν υπάρχει autocue. Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνομαι και να βρίσκω τρόπους να εμπνέομαι από πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Απολαμβάνω την παρέα, τους καλεσμένους τις γνώσεις και την ταχύτητα.

■ Αισθάνεσαι πιο ασφαλής ως ηθοποιός;

Αισθάνομαι πιο ασφαλής όταν είμαι σε έναν ρόλο. Είμαι ηθοποιός και, όταν μπαίνω σε έναν ρόλο, αφήνομαι εντελώς. Την παρουσίαση δεν την είχα ποτέ στο μυαλό μου. Και, όταν μου έγινε η πρόταση, η πρώτη σκέψη ήταν να αρνηθώ. Με κέρδισε το παιχνίδι, το απολαμβάνω και το βλέπω δημιουργικά. Θέλω να είναι μια καλή διέξοδος τα Σαββατοκύριακα για τους ανθρώπους που είναι σπίτι και δεν έχουν τις επιλογές που έχει ο μέσος όρος όπως οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, σε νοσοκομεία, φυλακές... Θέλω για όλους αυτούς να είναι ένα παράθυρο στον έξω κόσμο.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved