Σασμός spoiler: Τι θα βρεθεί στο οινοποιείο του Ευθύμη; Στη φυλακή ο Παύλος
Media

Σασμός spoiler: Τι θα βρεθεί στο οινοποιείο του Ευθύμη; Στη φυλακή ο Παύλος

Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας, ο Παύλος Βρουλάκης της σειράς παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και αποκάλυψε τις εξελίξεις.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε spoiler για τα επόμενα επεισόδια και μίλησε επίσης για τη σύζυγο και τη ζωή του.

«Ο Σασμός θα έχει εμπόδια. Μένουν πολλά θέματα στον αέρα. Μέσα στο οινοποιείο το οποίο έχει πάρει ο Παύλος από τον φίλο του τον Ευθύμη, βρίσκεται κάτι που ενοχοποιεί τον ίδιο το Παύλο, και καταλήγει στα σίδερα. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που εκκρεμούν. Μία είναι ο θάνατος του Ευθύμη», είπε αρχικά ο Στέλιος Μάινας και συνέχισε:

mainas.jpeg

«Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει έτσι όπως παίζω. Βλέπω τα επεισόδια, αλλά όταν παίζω εγώ πάω στην κουζίνα να βάλω καφέ ή τσάι, να φάω. Αποφεύγω να παρακολουθώ τις σκηνές τις δικές μου μου. Το αν είμαι καλός ηθοποιός θα κριθεί μετά θάνατον».

Και στη συνέχεια είπε: «Ο Παύλος στον Σασμό ήρθε ως εκδικητής από την πλευρά της οικογένειας των Βρουλάκηδων. Ήταν αγκάθι η απόσταση των δύο οικογενειών. Ο Παύλος μεταλλάσσεται στην πορεία. Είναι υπέρ του σασμού, έχει τη φιλοδοξία αυτός να τον κάνει. Τώρα, είναι η πρώτη στιγμή που οι δύο οικογένειες έρχονται κοντά και ο ίδιος με την Καλλιόπη. Θα αποχωρήσει με κάποιον τρόπο που θα δούμε στην πορεία. Πολλές φορές αυτό που θες να εκδικηθείς μπορεί να είναι ο ίδιος σου ο εαυτός».

Δείτε όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved