Ο πρώτος από εμάς: Τα αρνητικά νέα για την εγκυμοσύνη της θα επηρεάσουν όλη την παρέα
Media

Ο πρώτος από εμάς: Τα αρνητικά νέα για την εγκυμοσύνη της θα επηρεάσουν όλη την παρέα

Ο πρώτος από εμάς - Τα αρνητικά νέα για την εγκυμοσύνη της Έλενας, θα επηρεάσουν όλη την παρέα. Όλοι μαζί αποφασίζουν να σταθούν στο πλευρό της, προκειμένου να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτή τη δυσκολία. 

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο συγκινητικό επεισόδιο!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Φεβρουαρίου, ΣΤΙΣ 22:30

Ένα κοριτσίστικο πιτζάμα πάρτι θα κάνει την Έλενα να ξεχάσει την απογοήτευσή της, μέχρι η Σμαράγδα, σε μια τρυφερή σκηνή μητέρας – κόρης, να φυτεύσει στο μυαλό της, μια νέα ιδέα. Ο Φίλιππος συναντά τον Λεωνίδα μετά από χρόνια, ενώ ο Άλκης και η Κάτια ανυπομονούν για τον υπέρηχο. Η Σοφία φτάνει στα όρια της με τον Κοσμά και, μετά από έναν ακόμη σοβαρό καυγά, μοιάζει να έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους. Ο Έβαν επιστρέφει απροειδοποίητα και εισβάλει εκ νέου στις ζωές όλων.

Ο πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Έλσα καλεί τον Μάριο στο σπίτι της και έρχονται αρκετά κοντά, με τον Άλκη να προσπαθεί να διαχειριστεί τα ερωτικά σκιρτήματα της κόρης του. Ο Φίλιππος θα φτάσει στα όριά του με την απρεπή συμπεριφορά του Κοσμά στη δουλειά. Ο Νικόλας στέκεται στο πλευρό της Έλενας, που είναι η μόνη του έγνοια τον τελευταίο καιρό. Ο Άλκης αποφασίζει να προτείνει στην Κάτια να μείνουν μαζί. Θα δεχτεί η Κάτια την πρόταση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή τους; Η Έλενα παίρνει τα αποτελέσματα της εξωσωματικής και όλοι περιμένουν να μάθουν αν τελικά είναι έγκυος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved