«Πάγωσε» η Μπάρκα με τα «γαλλικά» του Χαραλαμπόπουλου - «Συγνώμη πρωί πρωί»
Media

«Πάγωσε» η Μπάρκα με τα «γαλλικά» του Χαραλαμπόπουλου - «Συγνώμη πρωί πρωί»

Πάμε Δανάη: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα 8/2 στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Μία απαγορευμένη λέξη που είπε όμως ο ηθοποιός, άφησε την παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό.

«Παίρνω πολύ ωραία vibes από τον κόσμο στην καθημερινότητά μου. Όπου κι αν βρίσκομαι συναντώ ένα χαμόγελο απέναντί μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Αν συναντήσω αγένεια προς τον οποιοδήποτε, εκεί τρελαίνομαι.

xaralampoupoulos.jpeg

Απεχθάνομαι τους αγενείς ανθρώπους. Απαιτώ ένα σεβασμό από τον έναν στον άλλον, το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στις σχέσεις των ανθρώπων. Έχουμε χίλιους λόγους να θυμώνουμε, αλλά αν τους βάλουμε αυτούς τους 1.000 λόγους σε ένα τσεπάκι και ηρεμήσουμε, λες ότι δεν υπήρχε λόγος να εκτιναχθεί όλος αυτός ο θυμός», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και συνέχισε:

«Δεν μπορείς να τα αφήσεις κάποια πράγματα να συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πρέπει κάποιος να κάνει τους άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή και στις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το παράθυρο και να του πεις “που πας βρε μ.... Συγνώμη πρωί πρωί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved