Χαραλαμπόπουλος: «Τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους...»-Η ασπίδα απέναντι στα social media & την αγένεια
Media

Χαραλαμπόπουλος: «Τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους...»-Η ασπίδα απέναντι στα social media & την αγένεια

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, για την αγένεια που τον ενοχλεί και τα social media. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέντευξή του πως δέχεται πολλή αγάπη από τον κόσμο, αλλά και για την αγένεια, την οποία δεν μπορεί καθόλου.

«Παίρνω πολύ ωραία vibes από τον κόσμο στην καθημερινότητά μου. Όπου κι αν βρίσκομαι συναντώ ένα χαμόγελο απέναντί μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Αν συναντήσω αγένεια προς τον οποιοδήποτε, εκεί τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους αγενείς ανθρώπους. Απαιτώ ένα σεβασμό από τον έναν στον άλλον, το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στις σχέσεις των ανθρώπων.

Έχουμε χίλιους λόγους να θυμώνουμε, αλλά αν τους βάλουμε αυτούς τους 1.000 λόγους σε ένα τσεπάκι και ηρεμήσουμε, λες ότι δεν υπήρχε λόγος να εκτιναχθεί όλος αυτός ο θυμός. Δεν μπορείς να τα αφήσεις κάποια πράγματα να συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πρέπει κάποιος να κάνει τους άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή και στις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το παράθυρο και να του πεις “που πας βρε”…».

«Προσπαθώ να βρω το θετικό στοιχείο σε κάθε δυσκολία. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ να αισιοδοξώ και να λέω ότι θα με κάνει πιο δυνατό αυτό που μου συμβαίνει. Όταν δεν λυσσάς για κάτι, συνεχίζεις να ονειρεύεσαι και δρας, κάποια στιγμή θα σου έρθουν καλά».

vasilis-xaralampopoulos.jpg

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, μίλησε για τη σύζυγό του, Λίνα, η οποία βρίσκεται στο Πήλιο και ασχολείται με τη συγγραφή, ενώ εκείνος εργάζεται στην Αθήνα.

«Ευτυχώς έχει τις συνθήκες αυτές, έχει την ελευθερία της και την ηρεμία της. Από τότε που πήγαμε στο Πήλιο, στις Μηλιές, ήταν σαν να είμαστε πάντα εκεί».

«Ναι μεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη δουλειά αυτή, αλλά δεν θα ήθελα να ζήσω χωρίς αυτή. Είναι άλλο το μπορώ, άλλο το θέλω».

Τέλος, μίλησε για την καριέρα του, καθώς και για τα social media και τις ειδήσεις.

«Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων. Πολλές φορές την έχουμε πατήσει οι ίδιοι διαβάζονταν έναν τίτλο, ώστε να πεις “δεν είναι δυνατόν”, να πατήσεις ένα κλικ και μετά να δεις ότι δεν έχει καμία σχέση. Το να γράψουν κάτι που δεν ισχύει για σένα, δεν έγινε και τίποτα. Αν ξέρεις ότι είσαι απολύτως καθαρός δεν έγινε τίποτα.

Το κακό είναι ότι όσο μοναχικό επάγγελμα και να είναι έχουμε την ανάγκη από τον άλλον να κάνουμε μαζί μία δουλειά. Είσαι αναγκασμένος ακόμα και αν δεν συμπαθείς τον άλλον, όταν είσαι πάνω στην σκηνή πρέπει να είσαι σωστός επαγγελματίας απέναντί του και να τον σέβεσαι, γιατί κάνετε μαζί μία δουλειά», ανέφερε.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved