Μαρτίκας - Ανδριώτου για τα σχόλια Κωνσταντάρα: «Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα»
Media

Μαρτίκας - Ανδριώτου για τα σχόλια Κωνσταντάρα: «Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα του «I Love ΣουΚου» και απάντησαν στις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος υποστήριξε πως ο φαρμακοποιός είναι «απεγνωσμένος για δημοσιότητα».

Το ερωτευμένο ζευγάρι φυσικά και δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις αιχμηρές δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να απαντά:

«Ξέρεις τι μπορεί να τον ενοχλεί; Εκείνος είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση, εμείς είμαστε μια στο τόσο και έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα και απήχηση από εκείνον. Η υποκρισία απαντάται με ειλικρίνεια, αν η ειλικρίνεια ενοχλεί ή πονάει, μη ρωτάτε. Αν ενοχλείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ας μη με ενοχλεί. Ρωτήστε τον ίδιο με τι ενοχλείται για να μην πέφτει άλλο το επίπεδό του. Να μας εξηγήσει γιατί και εγώ αναρωτιέμαι».

«Δεν μου αρέσει η υποκρισία, κανείς δεν γύρισε να πει κάτι για τα άσχημα λόγια με τα οποία μίλησε στον Σπύρο. Τι ήταν αυτό που τον πείραξε; Ο Σπύρος μιλούσε για άλλον άνθρωπο και ο Λάμπρος μίλησε με απαίσιους χαρακτηρισμούς για την ευφυία του Σπύρου. Ας βρει ο Λάμπρος με τι ενοχλείται», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved