Αθηναΐς Νέγκα: «Δύο παρουσιαστές μου έκαναν bullying! Έβγαινε & έλεγε “αυτή η μάγισσα, η απαίσια”…»
Media

Αθηναΐς Νέγκα: «Δύο παρουσιαστές μου έκαναν bullying! Έβγαινε & έλεγε “αυτή η μάγισσα, η απαίσια”…»

Η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί  bullying δημόσια από δύο παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν είμαι καθόλου σκοτεινή. Ίσως είμαι απόμακρη, δεν είμαι πολύ κοινωνική, είμαι επικοινωνιακή λόγω δουλειάς. Δεν είμαι καθόλου σκοτεινή, είμαι μια χαζοχαρούμενη, Disney, δίπλα στο χαζό βάλε ό,τι θέλεις.

Όταν έκανα ραδιόφωνο ήταν γνωστή η φωνή μου, όχι η φάτσα μου, η φάτσα μου παραμένει να μην είναι τόσο γνωστή, με αναγνωρίζουν από τη φωνή οι άνθρωποι και όχι από το πρόσωπο».

negka-(1).jpg

Και σε άλλο σημείο είπε η Αθηναΐς Νέγκα: «Νομίζω ότι στην τηλεόραση κάποιοι ενοχλήθηκαν, αισθάνθηκα ότι είμαι παρείσκατη, ότι εγώ δεν έχω αυτό που είχαν συνηθίσει, οπότε ήθελαν να με βάλουν στην “ομάδα” ότι αυτή είναι σκοτεινή και περίεργη, γιατί απλώς ήμουν διαφορετική. Και η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια είχα υποστεί δημόσιο μπούλινγκ από 1-2 ανθρώπους, που ήταν παρουσιαστές, που ήταν πάρα πολύ σκληρό. Υπήρχε κάποιος ο οποίος έκανε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί…, έκανε ραδιόφωνο και έκανε εισαγωγή και έλεγε “αυτή η μάγισσα, η απαίσια” και όλα αυτά επειδή είχα μαύρο μαλλί. Μου φάνηκε τόσο ντροπιαστικό και ηλίθιο για τον ίδιο και δεν νομίζω ότι είναι κακό παιδί, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι ήμουν ένας εύκολος στόχος να πούνε ότι αυτή είναι έτσι».

negka-(2).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved