Λούλης: «Έχουμε έρθει σε αδιέξοδο με την Έμιλυ! Έχουμε πολλές δυσκολίες και πάνω – κάτω»
Media

Λούλης: «Έχουμε έρθει σε αδιέξοδο με την Έμιλυ! Έχουμε πολλές δυσκολίες και πάνω – κάτω»

 

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out ήταν ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του με την Έμιλυ Κολιανδρή και αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης τους.

Αρχικά ανέφερε: «Θα ήταν δύσκολο να μην την κάνουμε και οι δυο αυτή τη δουλειά. Είναι δύσκολο ο άλλος να καταλαβαίνει τα ωράριά σου, πως δεν έχεις ρεπό, δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, τις αγωνίες σου. Είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον που είναι σε αυτή τη δουλειά γιατί έχει πολλούς πειρασμούς, ματαιοδοξία… Είναι ωραίο να έχεις σταθερό σημείο. Να ξέρεις πως έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου. Αυτό είναι για εμένα η Έμιλυ. Είναι η μητέρα των παιδιών μου, κάτι ιερό. Από την άλλη, δεν είναι όλα μέλι γάλα στον γάμο μας και όλα ιδανικά. Έχουμε πολλές δυσκολίες και πάνω – κάτω»

loulis-1.jpg

Και υπογράμμισε ο Χρήστος Λούλης: «Όταν έρχεται το αδιέξοδο ο καθένας στον βαθμό που μπορεί, προσπαθεί να επαναξιολογήσει πως ο άλλος είναι προτεραιότητα, η άγκυρά του. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εξετάζουμε το θέμα, να αναρωτηθούμε “συνεχίζω να θέλω να είμαι μαζί με τον άλλον;”. Μας έχει συμβεί αν έρθουμε σε αδιέξοδο. και κάναμε μεγάλες κουβέντες μεταξύ μας και ο καθένας με τον εαυτό του. Για να δούμε αν συνεχίζουμε να θέλουμε να περάσουμε τη ζωή μας μαζί. Είναι αυτό που κάνεις ότι χρειαστεί για να το ξεπεράσεις».

Και κατέληξε: «Ως μπαμπάς νιώθω πω κάνω το καλύτερο μπορώ, Θέλω να εξηγώ, να κουβεντιάζω, να μιλάω στα παιδιά μου λες και είναι μεγάλοι άνθρωποι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved