Μαρία Ζορμπά: «Οι αποκαλύψεις θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στο Ναυάγιο»
Media

Μαρία Ζορμπά: «Οι αποκαλύψεις θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στο Ναυάγιο»

Η Μαρία Ζορμπά υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τη Μαρία στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο».

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της μετά την αποκάλυψη του μυστικού που έκρυβε τόσα χρόνια και όχι μόνο.

  • Όπως αποκαλύπτεται, η Μαρία κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη. Γιατί του το έκρυψε τόσα χρόνια αλλά και από την αρχή;

Νομίζω πως ήθελε να σβήσει πρώτα απ’ όλα μέσα της αυτόν τον νεανικό έρωτα που την πλήγωσε τόσο. Μην ξεχνάμε σε ποια δεκαετία βρισκόμαστε, και μάλιστα στην ελληνική επαρχία και ειδικότερα στην Κρήτη!

Μια κοπέλα έχει σχέση εκτός γάμου με ένα αγόρι που είναι ο πρώτος της έρωτας, εκείνος της λέει να περιμένει, ενώ οι γονείς του απειλούν να τον αποκληρώσουν αν την παντρευτεί, της λέει να περιμένει κι άλλο, εκείνη διαπιστώνει ότι είναι έγκυος, και είναι πολύ περήφανη για να τού το πει, γιατί έτσι θα είναι σαν να τον εξαναγκάζει σε κάτι... Φεύγει και δεν κοιτάει ξανά πίσω. Υπάρχει μια έντονη περηφάνια -καλή ή κακή δεν την κρίνω- που είναι και η άμυνά της απέναντι στην ταξική τους διαφορά.

maria_zorba_official_1701025763_3244761739340558066_27522465955.jpg
  • Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν το ανακαλύψει;

Με τεράστιο θυμό αρχικά, θα είναι μια μάχη ανάμεσά τους αυτό που θα συμβεί... Και το ενδιαφέρον πάντα, σε τέτοιες συγκρούσεις και αναμετρήσεις, είναι ότι ο καθένας από τη μεριά του έχει δίκιο. Μια όμορφη στιγμή ανάμεσά τους θα είναι όταν αποφασίσουν να ρίξουν κάτω τα όπλα και να κοιταχτούν στα μάτια, θα είναι μια ανακωχή, που δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει...

  • Η Μαρία θα του παραδεχτεί όλη την αλήθεια;

Ναι, θα παραδεχτεί όλη την αλήθεια. Κάποια στιγμή, τα οχυρωματικά της έργα καταρρέουν, και του τα λέει όλα όπως έγιναν.

maria_zorba_official_1700826847_3243093108994568086_27522465955.jpg
  • Θα αλλάξει η ζωή της από εδώ και στο εξής;

Η ζωή της έχει αλλάξει ήδη εδώ και καιρό... Το ναυάγιο, η ζωή του παιδιού της, που κινδύνεψε, ξύπνησε κρυμμένους φόβους που έχουμε όλοι οι άνθρωποι. Για το πόσο αβέβαιη είναι η ζωή μας, πόσο ξαφνικά μπορούμε να χάσουμε ό,τι αγαπάμε. Και νομίζω ότι ένας τρόπος για να καταλάβουμε αυτά τα πρόσωπα, και τη Μαρία ανάμεσά τους, είναι ότι βρίσκονται σε μια κατάσταση μετατραυματική.

Πολλές από τις αντιδράσεις τους, όχι δικαιολογημένες μέσα σε μια κανονικότητα, μπορούμε να τις δούμε διαφορετικά μέσα από αυτό το πρίσμα και να τις κατανοήσουμε με έναν άλλο τρόπο. Βέβαια, οι αποκαλύψεις που θα γίνουν, τα μυστικά που θα έρθουν στο φως και ίσως κάποια σημαντικά απρόβλεπτα γεγονότα θα φέρουν στη ζωή της μεγάλες και επώδυνες ανατροπές. Θα χρειαστεί, νομίζω, μεγάλη δύναμη ψυχής και χαρακτήρα, είπε η Μαρία Ζορμπά στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved