Survivor 2024: Η στρατηγική του Φάνη για Δαλάκα, η νέα «τριάδα φωτιά»,η Χρύσα και το «διακοποδάνειο»
@yamannejdethan
Media

Survivor 2024: Η στρατηγική του Φάνη για Δαλάκα, η νέα «τριάδα φωτιά»,η Χρύσα και το «διακοποδάνειο»

Η ώρα για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας έφτασε στο Survivor 2024. Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στη μάχη για να καταφέρουν να ακούσουν ένα μήνυμα από το ταίρι τους! Ένα μήνυμα που σίγουρα θα τους τονώσει και θα τους δώσει το κουράγιο να συνεχίσουν την πορεία τους στο Survivor.

Η μέρα όμως έχει και μία πολύ δύσκολη στιγμή για την Κόκκινη ομάδα αφού η Ζωή Ασουμανάκη, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Η ψήφος του Φάνη να βγάλει στον τάκο την Κατερίνα Δαλάκα έφερε συζητήσεις όπως ήταν φυσικό καθώς η στρατηγική του είναι να διασπάσει το μέτωπο Ασημίνα-Δαλάκα που φαίνεται ενιαίο.

«Δεν είμαι παιδάκι, είμαι 31, δεν μπορώ να ασχολούμαι» είπε η Δαλάκα η οποία δήλωσε πως επειδή είναι αγώνας και όχι ψηφοφορία κοινού θεωρεί πως είναι στο χέρι της να κερδίσει, κάτι που μάλλον θεωρεί δεδομένο. «Θέλει να με εκνευρίσει» δήλωσε για την πρόθεση του Φάνη.

Η Ασημίνα στο κιου είπε: «Δεν ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι αλλά η ερώτηση που έκανα στον Αλέξη είναι αν θα έκανε στον Φάνη την ίδια ερώτηση όπως για την Κατερίνα».

Ο Φάνης στο κιου του φάνηκε να πανηγυρίζει για το plot twist όπως είπε που πέτυχε βγάζοντας στον τάκο τη Δαλάκα.

«Πίστευαν ότι θα δώσω την Ασημίνα και εν τέλει έγινε ένα πολύ όμορφο plot twist και έδωσα την Κατερίνα. Ο Παππάς είπε ότι του φάνηκε κουλή η επιλογή μου. Το να το λες αυτό είναι σαν να φωτογραφίζεις το άλλο άτομο που έμεινε απ’ έξω. Κατερίνα και Ασημίνα κουβάλησαν την ομάδα στην πλάτη τους» είπε.

Τζέιμς, Φάνης, Περπατάρης και Σταυρούλα ανέφεραν πως η Δαλάκα πικαρίστηκε που την είπε ισάξια με την Ασημίνα.

Ο Γιώργος Λιανός είπε πως είναι η πρώτη φορά που η Δαλάκα είναι υποψήφια σε όλα τα Survivor που συμμετείχε.

«Δεν πρέπει να δώσω μια περαιτέρω εξήγηση. Στον Αλέξη δεν άρεσε ότι έβαλα Κατερίνα και Ασημίνα στην ίδια ζυγαριά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση χτες και οι τρεις είπαν ότι είναι τα 3 κεφάλια της ομάδας. Είναι σαν ένας από τους άθλους του Ηρακλή, η Μπλε ομάδα είναι ο Ηρακλής και η Λερναία Ύδρα οι Κόκκινοι.

-Είμαστε οι 3 πιο έμπειροι του Survivor.

-Kάνετε κουμάντο στην κόκκινη ομάδα, δεν στο λέω για κακό.

-Σχολιάζεις κάτι που είναι άτοπο σε σχέση με την υποψηφιότητα που έδειξες» ήταν ο διάλογος Αλέξη και Φάνη.

Στο Twitter οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν όσα συμβαίνουν στο survivor 2024!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved