Τσιμτσιλή για Μάστορα:«Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος, γράφτηκε πως ενεπλάκη σε έναν καβγά»
Media

Τσιμτσιλή για Μάστορα:«Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος, γράφτηκε πως ενεπλάκη σε έναν καβγά»

Ο Χρήστος Μάστορας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο καθώς νόσησε με κορονοϊό και αυτό του δημιούργησε μια μόλυνση στα μάτια και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram.

O τραγουδιστής έδειξε το πρόβλημα που του δημιουργήθηκε και σήμερα, 16 Φεβρουαρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε μία αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day σχετικά με τον Χρήστο Μάστορα.

mastoras.jpg

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:

«Θέλω να πω για τον Χρήστο -επειδή χθες μίλησα με τον Γιάννη Κουτράκη- και του είπα ότι γνωρίζοντας τον Χρήστο από εσένα, έχω καταλάβει ότι είναι ένα παιδί, που δεν βγαίνει να απαντήσει στο καθετί που γράφεται και ακούγεται για εκείνον. Μου είπε ότι προφανώς για να μπήκε στη διαδικασία και να πει ότι δεν απαντώ, αλλά κάποιοι υπονόησαν πράγματα για εμένα, ένιωσα ότι προσβάλλομαι και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, κάτι ακούστηκε…»!

Και πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κατάλαβα ότι το έκανε αυθόρμητα. Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος και του συμβαίνει κάτι άλλο. Σας θυμίζω ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται κιόλας. Κατάλαβα ότι γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και ότι υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά. Προτίμησε να δείξει αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν το πρόβλημα που πέρασε -και σε κάνουν όχι μόνο να τον λυπάσαι, αλλά κάποιες είναι στο όριο του παίρνω το βλέμμα μου και δεν μπορώ να τις βλέπω, παρά να αφήσει να τον κουτσομπολεύουν»!

mastoras.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής έγραψε:

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας, ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν.

Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα. Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα.

Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος… Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πώς να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά!»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved