Ο Σκαραβαίος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τη δολοφονία ενός προπονητή
Media

Ο Σκαραβαίος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τη δολοφονία ενός προπονητή

Σκαραβαίος: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της αστυνομικής σειράς του Alpha.

Ο Λάμπρος Κ., διακεκριμένος προπονητής παραολυμπιονικών στην κολύμβηση και εθελοντής γυμναστής στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής για άτομα με νοητική στέρηση, μπαίνει στο αυτοκίνητό του ύστερα από εκδήλωση του Εργαστηρίου σε καφέ και όταν γυρίζει το κλειδί, αυτό ανατινάζεται.

O-SKARABAIOS.jpg

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα σε ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδίδει την είδηση λέει ότι το θύμα ήταν ένα κάθαρμα και καλά θα κάνουν οι δημοσιογράφοι να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια που συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια. Λίγο μετά, ο Σκαραβαίος δέχεται τηλεφώνημα από τον Μάκη, που γνώριζε καλά τον προπονητή και είναι στον τόπο του εγκλήματος συγκλονισμένος. Ο άντρας λοιπόν ξεκινά τις έρευνες για να ανακαλύψει ποιος ήθελε νεκρό τον προπονητή, ποιες καταγγελίες αγνοήθηκαν στο παρελθόν, αν πρόκειται για μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά και ποιος είναι ο δράστης που έχει αναλάβει τον ρόλο του τιμωρού και παίζει με τις Αρχές χρησιμοποιώντας τα μέσα για να διαρρέει βίντεο.

skaravaios.jpg

Ακόμη, σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι να βρει και ποιος είναι ο ρόλος της γυναίκας του θύματος και ενός παλιού μαθητή του. Μπορεί πράγματι αυτός ο άνθρωπος να είχε διπλό πρόσωπο και γιατί δεν ανοίγουν εύκολα τα κλειστά στόματα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved