Media

Παναγής Τζωρτζάτος: «Παλιά το λέγαμε γκόσιπ, γιατί τώρα το λέμε “κίτρινο”;»

Gossip-tv Team

O Παναγής Τζωρτζάτος μίλησε στην κάμερα του Breakfast @ Star για την τηλεόραση αλλά και τη στενή σχέση που έχει με τους Γρηγόρη Λιανό και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός: «Εγώ ως γκουρού της τηλεόρασης, που και τι δεν έχω κάνει… Γιατί χρωματίζουμε τις εκπομπές; Η κάθε μία εκπομπή έχει το περιεχόμενό της, έχει το θέμα της και ο τηλεθεατής είναι αυτός που θα επιλέξει τι θα δει. Για εμένα πρέπει να υπάρχουν όλες οι εκπομπές».

Και τόνισε: «Ποιος ορίζει τι είναι το “κίτρινο”, τι είναι το “κόκκινο” και τι το “πράσινο”. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Η κάθε εκπομπή έχει και το περιεχόμενό της. Παλιά το λέγαμε γκόσιπ, γιατί τώρα το λέμε “κίτρινο”, δεν κατάλαβα. Το υποβαθμίζουμε το γκόσιπ; Υπάρχει κόσμος που του αρέσει το γκόσιπ, δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το πράγμα στις εκπομπές; Που είναι το κακό;».

panagis.jpg

Και υπογράμμισε: «Το σχολιαστικό κομμάτι είναι ένα μέρος της εκπομπής που θεωρώ ότι δεν είμαι καλός σε αυτό. Δεν είμαι καλός γιατί εμένα δεν μου αρέσει. Μέσα στο δικό μου μυαλό είναι και το “ποιος νοιάζεται για την άποψή μου;”, δύσκολα θα το έκανα ξανά, ποτέ μη λες ποτέ. Σε σόου θα πήγαινα αν μου ταίριαζε και θεωρούσα ότι είμαι καλός».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Του αρέσουν οι σταθερές συνεργασίες, είναι σχεσάκιας. Προφανώς και έχει προτάσεις, θα τα σκεφτεί πολύ καλά και θα αποφασίσει εκείνος. Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα έκανα τα πάντα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved