Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμίρη: «Θα δείτε πολλούς με βεβαρημένο παρελθόν να περνούν το κατώφλι της αυλής»
Media

Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμίρη: «Θα δείτε πολλούς με βεβαρημένο παρελθόν να περνούν το κατώφλι της αυλής»

Ναυάγιο: Η αυλή της φιλόξενης και περίεργης Χριστίνας, που ερμηνεύει η Φωτεινή Ντεμίρη, είναι η σωσίβια λέμβος για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή που έχει σχέση με το ναυάγιο του «Φοίνιξ».

Είναι η μάνα για όλους, η ανοιχτή αγκαλιά, ο καλός λόγος. Αγαπά τον Μάκη και κανακεύει τον Άγγελο. Υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης δεν είναι αυτός που φαίνεται κι έχει βεβαρημένο παρελθόν και παρόν, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο για το μέλλον της Ειρήνης και του Πέτρου.

navagio-demiri-(1).webp

Κέντρο διασωθέντων και αιτούντων καταφύγιο έχει γίνει η αυλή της Χριστίνας;

«Η Χριστίνα χαίρεται πολύ, γιατί δεν θέλει να είναι μόνη της. Θέλει κόσμο, να γίνεται γύρω της σαματάς. Να συμμετέχει. Στενοχωριέται όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες για τα αγόρια της, που τα αγαπά πολύ σαν παιδιά της. Είναι ευτυχισμένη με τη ζωή που υπάρχει γύρω της».

Πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι μέσα από αυτή τη συνθήκη βιώνει όλα όσα της εκμυστηρεύονται οι νοικάρηδές της από το ναυάγιο;

«Στενοχωριέται πολύ. Η Χριστίνα είναι με το δίκιο. Φυσικά, έχει μια πληγή μέσα της, κυρίως γι’ αυτά που έχουν περάσει τα παιδιά της. Θέλει πάση θυσία να τιμωρηθούν οι ένοχοι και θα βοηθήσει γι’ αυτό με όποιον τρόπο μπορεί. Η ίδια επιφανειακά φοβάται να κάνει πράγματα που θα την εξέθεταν και θα την έβαζαν σε κίνδυνο. Είναι άνθρωπος των τύπων, αλλά μέσα της είναι με το δίκιο».

navagio-demiri-(2).jpg

Στην αυλή έρχονται και άνθρωποι με αμφιλεγόμενο παρελθόν όπως ο Ιπποκράτης.

«Και άλλοι θα περάσουν. Έχετε να δείτε πολλούς με βεβαρημένο παρελθόν να περνούν το κατώφλι της αυλής και είμαι πολύ χαρούμενη ως Χριστίνα. Γιατί είμαι και φιλόξενη και περίεργη».

Ο γάμος της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη σοκάρει τη Χριστίνα;

«Η Χριστίνα αγαπά την Ειρήνη και τη σχέση που έχουν με τον Πέτρο. Το έχει πει, άλλωστε, ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι ταιριάζουν πολύ. Προτρέπει συνεχώς τον Πέτρο να την κυνηγήσει και να τη διεκδικήσει. Αφότου παντρευτούν, φαντάζομαι, όταν η Ειρήνη μάθει το πραγματικό ποιόν του Ιπποκράτη, θα φύγει μακριά του. Όπως θα το μάθουν και άλλοι, και θα γίνει χαμός».

Αναφέρεστε στο γεγονός ότι έχει σκοτώσει την πρώτη γυναίκα του;

«Ε, ναι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, έχει κάνει κι άλλα και εις βάρος της Ειρήνης».

navagio-demiri-(4).jpg

Συνεπώς, βλέποντας ο Ιπποκράτης ότι χάνει την Ειρήνη, καθώς θέλει να φύγει από κοντά του, μπορεί να τη σκοτώσει, όπως έκανε και με την πρώτη γυναίκα του;

«Πραγματικά. Είναι ένας άνθρωπος προβληματικός απ’ ό,τι φαίνεται. Από τα παιδικά του χρόνια όπως βλέπουμε, χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Έχει τραύματα που καθορίζουν τη σημερινή συμπεριφορά του. Όμως δεν έχω επεισόδια για να σας πω».

Λατρεία το «κοπρόσκυλο»;

«Το λατρεμένο μου “κοπρόσκυλο”, που τόσο λάτρεψε η Χριστίνα και εγώ φυσικά. Αγαπώ πολύ τα σκυλάκια και αυτό είναι υπέροχο, αλλά δεν μου το φέρνουν τώρα πολύ συχνά στην αυλή. Έγινε και αυτό φιλαράκι μου».

Πηγή Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved