Στα σύνορα: Ελένη και Σωτήρης το σκάνε για να παντρευτούν μόνοι
Media

Στα σύνορα: Ελένη και Σωτήρης το σκάνε για να παντρευτούν μόνοι

Στα σύνορα: Ο Περικλής τοποθετεί κοριό στο σπίτι του πατέρα Αριστείδη και μαζί με τον Ηρακλή, ακούν τον Νικόλα και τον πατέρα Αριστείδη να συζητούν.

Από τα συμφραζόμενα, νομίζουν πως συμβαίνει κάτι περίεργο, αλλά τελικά συνειδητοποιούν ότι κάνουν μαθήματα χορού. Παράλληλα, η Γιαννούλα εκδηλώνει στην Ιωάννα την απογοήτευσή της για τη συμπεριφορά της εγγονής της τόσο απέναντι της όσο και απέναντι στον Ηρακλή, τον οποίο και υπερασπίστηκε με σθένος. Εκείνη προβληματίζεται από αυτή την επίπληξη και η Ελένη βλέποντάς τη στενοχωρημένη της προτείνει να γίνει κουμπάρα της.

sta-synora-eleni.jpg

Όμως, ο επικείμενος γάμος της Ελένης γίνεται αφορμή για μια διένεξη ανάμεσα στις δύο οικογένειες σχετικά με τις λίστες των καλεσμένων. Τα αίματα ανάβουν, διότι παρόλο που ο αριθμός είναι περιορισμένος ο καθένας θέλει να φέρει τους δικούς του συγγενείς και φίλους. Από την άλλη, η Γιαννούλα, για να σώσει την επιχείρηση, αποφασίζει να συνεργαστεί με τη Μέλπω και να εκμεταλλευτεί τον γάμο για να περάσει λαθραία από τα σύνορα τα προϊόντα ως γαμήλια δώρα. Λίγο μετά, ο Βαγγέλης και η Ιωάννα μεταφέρουν το εμπόρευμα της Μέλπως στα Αχούρια. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι της Γιαννούλας ετοιμάζονται για τον γάμο.

sta-synora-giagia-giannoula.jpg

Η Ελένη και ο Σωτήρης, βλέποντας πως για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου αποφασίζουν οι άλλοι, χωρίς οι ίδιοι να έχουν λόγο, το σκάνε για να παντρευτούν μόνοι στην Ηγουμενίτσα. Αυτό προκαλεί αναστάτωση στους υπόλοιπους. Η Ιωάννα παρατηρεί τις αντιδράσεις της Φανής και, από την αναχώρησή της, συμπεραίνει πως πηγαίνει στην Ηγουμενίτσα για να βρει την Ελένη. Έτσι, η Γιαννούλα, ο Στέλιος και η Ιωάννα φεύγουν για την Ηγουμενίτσα, ενώ ο πολιτικός γάμος των δύο νέων καθυστερεί

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved