MasterChef 2024: Ξέσπασε η Γεωργία - «Είναι άσχημο να μη σε θέλει κανείς-Ένα βράδυ ούρλιαζαν και...»
Media

MasterChef 2024: Ξέσπασε η Γεωργία - «Είναι άσχημο να μη σε θέλει κανείς-Ένα βράδυ ούρλιαζαν και...»

MasterChef 2024: Η Γεωργία δεν τα πήγε καλά στο πιάτο αντιγραφής που είχε να φτιάξει απόψε 29/2 και ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένη.

Θυμίζουμε ότι τα μέλη της μπλε, της λαδί και της ροζ τετράδας, κλήθηκαν απόψε, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, να παλέψουν ατομικά, σε μια δοκιμασία που θα απαιτήσει όλη τη μαγειρική τους αντίληψη, αντιγράφοντας πιάτα των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, χωρίς, όμως, συνταγή στα χέρια τους!

Η Γεωργία τα «θαλάσσωσε» και δεν κατάφερε να κρύψει τη στενοχώρια και την απογοήτευσή της όταν έκανε τις προσωπικές της δηλώσεις στην κάμερα.

MasterChef 2024: «Η Γεωργία είναι γεννημένη θανάσιμη πεθερά» - Οι δηλώσεις που έκαναν πάταγο στο Χ

1709240898319-626504546-georgia.jpg

«Είχα συγκινηθεί όταν αναφέρθηκα στον Θάνο. Δεν θέλω να είμαι ωμή αλλά λέω την αλήθεια. Ε αυτή η Ζωή δεν κάνει και τίποτα άλλο σε αυτό το σπίτι, μόνο τρώει και χ@ζει. Αυτό το παιδί προσπαθούσε τόσο πολύ και στενοχωρήθηκα που έφυγε. Είμαι άνθρωπος, δεν είμαι βράχος... Ένα βράδυ ούρλιαζαν και χοροπήδαγαν λες και ήταν στη ζούγκλα», είπε αρχικά η Γεωργία και συνέχισε:

«Είναι πολύ άσχημο να φτάνεις σε μια ομαδική και να μη σε θέλει κανένας. Εμένα με έχει κουράσει να βάζω τον εαυτό μου μόνιμα να στενοχωριέται. Γιατί;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 2024:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved