Η παραλία: Ο Γράντος έρχεται σε εξαιρετικά έντονη ρήξη με τον Παπα-Νικόλα
Media

Η παραλία: Ο Γράντος έρχεται σε εξαιρετικά έντονη ρήξη με τον Παπα-Νικόλα

Η παραλία: Ο Διονύσης ζητάει από τον Γράντο να πραγματοποιήσει την απόλυτη θυσία για λογαριασμό του, γεγονός το οποίο του δημιουργεί έντονες σκέψεις σχετικά με τις κινήσεις του από εδώ και στο εξής.

Παράλληλα, οι κάτοικοι του χωριού έχουν μπουχτίσει με τους χίπηδες και το μεγάλο κύμα του τουρισμού. Έτσι, ο Λοΐζος αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρτιν, δίνοντάς του τελεσίγραφο για την παραμονή των χίπηδων στην παραλία.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 4 έως και την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 22:45.

H Παραλία: H Tες αποκαλύπτει στον Γράντο ότι είναι έγκυος

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 101:

H-PARALIA-EPEISODIO-101-4.jpg

Ο Χάρι και η Μαρία κάνουν μια ειλικρινή κουβέντα για τα άτομα που έχουν χάσει από τη ζωή τους. Σε αυτή τη συζήτηση, η Μαρία παραδέχεται ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο, έχει χάσει τον εαυτό της και οι πρόσφατες απώλειες, της έχουν δημιουργήσει τόσο μεγάλο κενό στα συναισθήματά της. Παρ’ όλα αυτά, μετά την εποικοδομητική της συζήτηση με τον Χάρι, αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι της, κάτι που δημιουργεί έκπληξη στον Κώστα, αλλά και απεριόριστη χαρά που έχει πάλι μαζί του την κόρη του. Ο Γράντος έρχεται σε εξαιρετικά έντονη ρήξη με τον Παπα-Νικόλα, στην οποία μάρτυρας είναι και η Κερασία.

H-PARALIA-EPEISODIO-101-5.jpg

Παράλληλα, ο Διονύσης ζητάει από τον Γράντο να πραγματοποιήσει την απόλυτη θυσία για λογαριασμό του, γεγονός το οποίο του δημιουργεί έντονες σκέψεις σχετικά με τις κινήσεις του από εδώ και στο εξής. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να πάρουν τα μυστικά τους στον τάφο τους, εκτός και αν δεν πρέπει να μείνουν μυστικά πια.

Η Παραλία: Το άνοιγμα του ιατρείου του Χάρι πραγματοποιείται την κατάλληλη στιγμή στο χωριό

Η παραλία: Μια φωτιά ξεσπάει στην παραλία, δημιουργώντας χάος και εντάσεις

Η παραλία: Το χωριό των Ματάλων ξαφνικά σφύζει από ζωή καθώς πληθαίνουν οι επισκέπτες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved