Η Τραϊάνα Ανανία απαντά στον Μικρούτσικο: «Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ»
Media

Η Τραϊάνα Ανανία απαντά στον Μικρούτσικο: «Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ»

Super Κατερίνα: Η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν σήμερα 4/3 καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να βάλει ένα τέλος στην κόντρα της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και έδωσε τις τελικές της απαντήσεις στον αέρα.

«Με ενοχλεί κυρίως η στιγμή γιατί φήμες ακούγονται κατά καιρούς διάφορες. Η στιγμή που επιλέγει κάποιος να σχολιάσει αυτό το πράγμα, μου φάνηκε ότι ήταν για εμένα επίθεση. Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον, επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει. Δεν γίνεται αυτό.

Μικρούτσικος για Ανανία: «Μου είπαν όλοι για περίεργες συμπεριφορές»

anania.jpeg

Και την προηγούμενη φορά που ήρθα εδώ πέρα, έκλαιγα και σου έλεγα ότι ήμουν πάρα πολύ φορτισμένη γιατί ήρθε κάποιος επάνω και μού μετέφερε μία ένταση, την οποία εγώ δεν ήθελα να εισπράξω για πρωί. Είναι λογικό ότι αν έρθει κάποιος και μου μιλήσει με έναν τόνο και δεν σέβεται τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο, τα όριά μου και την ευγένειά μου… Μπορεί να μην μπαίνω μέσα και να γελώ fake, αλλά θα χαμογελάσω αν το νιώσω. Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ. Αν αυτό θεωρείται τοξικότητα για κάποιους, συγνώμη για αυτό», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία και συνέχισε:

«Θέλω να πω και κάτι άλλο. Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θαυμάζω και είναι τα πρότυπά μου, έχουν υποστεί πάρα πολύ μεγάλη δυσφήμιση συκοφαντική, bullying κι έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα για ανθρώπους που αγαπώ κι όταν τους γνώρισα δεν είχαν καμία σχέση αυτό. Αν το να με συκοφαντούν, είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντούν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ανανία: «Δεν χρειάζεται να φτάνεις στα όριά σου για να φύγεις από μια ψυχοφθόρα κατάσταση»

Τραϊάνα Ανανία: Το viral τσιφτετέλι, ο νέος έρωτας & η πιο άσχημη στιγμή της ζωής της

Τραϊάνα Ανανία για ερωτικές σκηνές στο Προξενιό: «Έχει πολύ γυμνό αλλά δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved