Ψυχοκόρες σπόιλερ: Ανατριχιαστικό- Ο Νάτσης βιάζει τη Φρόσω και ο εφιάλτης ξεκινά
Ψυχοκόρες:Ο Νάτσης βιάζει τη Φρόσω
Media

Ψυχοκόρες σπόιλερ: Ανατριχιαστικό- Ο Νάτσης βιάζει τη Φρόσω και ο εφιάλτης ξεκινά

Ψυχοκόρες: Το συγκλονιστικό επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Όσα θα δούμε στο 3ο επεισόδιο. 

Η Μαρίκα πέφτει στην παγίδα που της στήνει η άλλη ψυχοκόρη των Κοτρώτσηδων, η Όλγα, και τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα. Παράλληλα, ο Ερμής αντιλαμβάνεται ότι η Βασιλική ξέρει να διαβάζει και να γράφει, ενώ ο Νάτσης αρχίζει να βιάζει τη Φρόσω.

Ψυχοκόρες: Έτσι υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό στο twitter την πρεμιέρα στον Ant1 – «Άκρως εθιστικό»

psixokores-ermis-vasiliki.jpg

Ψυχοκόρες: Ο Ερμής αντιλαμβάνεται ότι η Βασιλική ξέρει να διαβάζει και να γράφει

Μαρίκα και η Δεσποινιώ παραμένουν ενωμένες και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ως ψυχοκόρες της οικογένειας Κοτρώτση στην Αθήνα. Οι δύο αδελφές μαθαίνουν το πρωτόκολλο του νοικοκυριού από την Αρχοντούλα, που είναι η αυστηρή οικονόμος του σπιτιού, καθώς και από την άλλη ψυχοκόρη της οικίας, την Όλγα. Η τελευταία, όμως, δεν βλέπει με καλό μάτι τις νεοφερμένες κοπέλες και αποφασίζει να βάλει εμπόδια στη ζωή τους και κυρίως στης Μαρίκας. Τη συμβουλεύει, λοιπόν, να ενεργήσει με τρόπο ο οποίος είναι ενάντια στις επιθυμίες της κυρίας τους, της Νέλλας, και αναμένεται να προκαλέσει την έκρηξή της.

Ψυχοκόρες: Το press event, η μαρτυρία που μας συγκλόνισε και η αποψινή πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο

psixokores-marika-nella.jpg

Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα

Έτσι, πολύ σύντομα, η Μαρίκα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πλευρά της αφεντικίνας της, καθώς εκείνη γίνεται σαδιστική μαζί της. Συγχρόνως, η απόπειρα της Μαρίκας να μάθει νέα για τις αδελφές της αποτυγχάνει και της προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Έτσι, μετά την προδοσία της ‘Όλγας, η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα, ενώ ο Κοσμάς γοητεύεται από την ομορφιά της μικρής αδελφής της, της Δεσποινιώς, και η σύζυγός του θορυβείται όταν το αντιλαμβάνεται.

psixokores-kosmas-despoinio.jpg

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς


Ο Ερμής ανακαλύπτει το μυστικό της Βασιλικής Στην οικία Αρδίτη, π Μάγια βάζει προσωπικό στοίχημα να καταφέρει να μορφώσει τη Βασιλική, η οποία ισχυρίζεται -ψευδώς- ότι δεν ξέρει καθόλου γράμματα. Ο λόγος που η κόρη του Αρδίτη θέλει να το κάνει αυτό είναι το προσωπικό της όφελος. Μέσω της Βασιλικής, η Μάγια πιστεύει ότι της ανοίγεται η πόρτα της πολιτικής ως εκπροσώπου του γυναικείου κινήματος. Αντιθέτως, ο σύζυγός της, ο Παύλος, είναι καυστικά επικριτικός τόσο απέναντι στη γυναίκα του όσο και στη Βασιλική. Παρ’ όλα αυτά, η ψυχοκόρη, με απόφαση της κυρίας της, ξεκινά μαθήματα για να γίνει το πρόσωπο του οργανισμού «Νέα Γυναίκα», προσκαλώντας την οργή του Παύλου.

PSyxokores-_Oikogeneia-Natsh.jpg

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω, με την ευλογία του παπά, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του αφεντικού της, του Ηλία Νότση, στο δωμάτιό της

Λίγο αργότερα, ο Ερμής, ο γιος του ζευγαριού, καταλαβαίνει το μυστικό της ψυχοκόρης, ότι δηλαδή γνωρίζει να διαβάζει και να γράφει, και αντιδρά με απρόσμενο τρόπο. Έξω από την Τρίπολη, η Φρόσω, με την ευλογία του παπά, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του αφεντικού της, του Ηλία Νότση, στο δωμάτιό της. Ο άντρας την ακινητοποιεί και τη βιάζει, προκαλώντας της τεράστιο πόνο και σοκ. Τις επόμενες ημέρες, η κοπέλα προσπαθεί να γιατρέψει το τραυματισμένο της σώμα και να συνέλθει. Ταυτόχρονα, συνειδητοποιεί ότι όλα γίνονται εν γνώσει της γυναίκας του Νάτση, της Ευανθίας. Ο εφιάλτης για τη Φρόσω μόλις ξεκίνησε, καθώς οι επισκέψεις του Ηλία στο δωμάτιό της συνεχίζονται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved