Σκαραβαίος: Το επεισόδιο της Κυριακής- Η υπόθεση με κακοποιημένο ζώα
Media

Σκαραβαίος: Το επεισόδιο της Κυριακής- Η υπόθεση με κακοποιημένο ζώα

Ο Σκαραβαίος μεταφέρει τον Τραχανά στο κτηνιατρείο με συμπτώματα δηλητηρίασης ύστερα από βόλτα στο πάρκο.

Ο Σκαραβαίος μεταφέρει τον Τραχανά στο κτηνιατρείο με συμπτώματα δηλητηρίασης ύστερα από βόλτα στο πάρκο. Εκεί επικρατεί πανικός όταν μέλη μιας φιλοζωικής φέρνουν ημιθανή μια γάτα από φόλα. Ο Σκαραβαίος μαθαίνει ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν συνεχώς τέτοια περιστατικά στη γειτονιά του, ενώ ο ένοχος κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και βίντεο με κακοποίηση ζώων.

GFhBWYSWYAAKg5l.jpeg

Ο Σκαραβαίος

Ο άντρας παίρνει το θέμα προσωπικά και αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι, εμπλέκοντας σταδιακά όλη την ομάδα σε μια έρευνα που ξεκινά ως άτυπη, αλλά στη συνέχεια γίνεται όλο και πιο σοβαρή για τον ίδιο και την ομάδα του. Σύντομα, λοιπόν, διαπιστώνουν ότι πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, που τελικά οδηγεί σε έναν φόνο. Τα μέλη της ομάδας σκέφτονται αν είναι πράγματι ζήτημα χρόνου να επιτεθεί σε άνθρωπο αλλά και αν η επίθεση στα ζώα συνδέεται με μια γενικότερη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στον αδύναμο.

SKARABAIOS-Markos-(Giannhs-Tsortekhs)-Traxanas.jpg

Σκαραβαίος

Ακόμα, σκέφτονται ότι κάποιοι κρατούν το στόμα τους κλειστό. Σύντομα η ομάδα βρίσκεται υπόλογη για ένα έγκλημα που έπρεπε να έχει προλάβει. Κι αυτό γιατί όλα τα προειδοποιητικά σημάδια ήταν εκεί. Το θέμα είναι ποιος τα είδε εγκαίρως, αφού, όπως λέει ο Σκαραβαίος, «η κοινωνία προετοιμάζει το έγκλημα και ο εγκληματίας το διαπράττει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved