Οι Πανθέοι: Η περίεργη συμπεριφορά του Ανδρέα προβληματίζει τη Μάρμω
Media

Οι Πανθέοι: Η περίεργη συμπεριφορά του Ανδρέα προβληματίζει τη Μάρμω

Οι Πανθέοι: Η περίεργη συμπεριφορά που έχει ο Ανδρέας αλλά και η απόμακρη στάση του απέναντι στη Μάρμω την προβληματίζει ιδιαίτερα.

Έτσι, η τελευταία, όταν συναντάει τον Κίτσο, μοιράζεται μαζί του τις ανησυχίες της. Τότε εκείνος αναρωτιέται αν ήρθε, επιτέλους, η στιγμή για να του μιλήσουν για τη σχέση τους. Όμως η Μάρμω θεωρεί πως αν το κάνουν τώρα, με όσα έχουν συμβεί με τους Αυγουστάκηδες και τον πόλεμο που έρχεται, θα τον συντρίψουν... Για αυτόν τον λόγο, του ζητάει να κάνει υπομονή.

fanis-pantheoi-gossiptv.jpg

Παράλληλα, ο Ανδρέας αποφασίζει να μιλήσει στον Φάνη και τον Ισίδωρο σχετικά με τον κατάσκοπο που έχει παρεισφρήσει στην οικογένεια των Πανθέων. Η Νίνα, τώρα, υποψιάζεται τον Μαρμάρη και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Ωστόσο, όταν βλέπει το μέρος που πηγαίνει, σοκάρεται ακόμα περισσότερό. Από την άλλη, η Πέλλα προσπαθεί να βρει μια σανίδα σωτηρίας και αναζητά παρηγοριά στον μοναδικό πραγματικό φίλο που της έχει απομείνει.

pantheoi-e3.jpg

Στο Γραμματικό, η Μερόπη προτείνει στον Στέφανο και στη Θάλεια να γίνει νονά του παιδιού τους η Μιρέλλα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι υποψίες της Χρυσοστόμης σχετικά με την απιστία της Μάρμως και του Κίτσου εις βάρος του Ανδρέα δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν.

Πηγή mytv

Οι Πανθέοι: Έρχονται συγκλονιστικές, επικές σκηνές μάχης

Οι Πανθέοι: Ο Μανιάτης αποφασίζει να στραφεί εναντίον του Μαρμάρη

Οι Πανθέοι: Η απόφαση της Μάρμως και η μεγάλη έκρηξη στις αποθήκες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved