Ηλέκτρα - Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Ο Νικόλας είναι απίστευτο κάθαρμα»
Media

Ηλέκτρα - Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Ο Νικόλας είναι απίστευτο κάθαρμα»

Ηλέκτρα: Πόσο σκληρός είναι ο Πέτρος Βρεττός; Έχει άραγε ευαισθησίες και αδυναμίες; Πόσο μισεί τον γιο του τον Νικόλα; Και υπάρχει περίπτωση να τον βγάλει ο ίδιος με τα χέρια του από τη μέση; Άραγε κάποιος γεννιέται κακός ως το κόκαλο;

Ο πάτερ φαμίλιας της «Ηλέκτρας» Αλέξανδρος Μυλωνάς αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται.

«Είναι ένας άνθρωπος λαϊκός, ο ήρωας που υποδύομαι... Με χιλιάδες εκφράσεις και... βρισίδια, τα οποία σας ομολογώ πως βρίσκω πολύ διασκεδαστικά και νομίζω πως αρέσουν και στον κόσμο. Ο Πέτρος είχε έναν πολύ σκληρό πατέρα, γι' αυτό και ο ίδιος είναι πολύ σκληρός με τα παιδιά του και γενικώς με τις δουλειές του. Το ναυπηγείο του το διαχειρίζεται με σιδερένια πυγμή, όπως και τα οικονομικά του, που τα παίζει στα δάχτυλα».

1837_ALEXANDROS_MILONAS_NIKOS_PERAKIS_262022.jpg

Ταυτοχρόνως όμως διαθέτει και μια ευαίσθητη πλευρά...

«Όντως, είναι πολύ γλυκός και τρυφερός με τις γυναίκες... Έχει μεγάλη ευαισθησία, ας πούμε, με την υπηρέτρια, αλλά και με την ίδια την Ηλέκτρα...Ίσως επειδή η μάνα του, που της είχε μεγάλη αδυναμία, έτρωγε πολύ ξύλο από τον πατέρα του. Ίσως για αυτό έχει ευαισθητοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση».

Μόνο με τη γυναίκα του δεν είναι ευγενικός...

«Ναι, γιατί η Τιτίκα τον... πρήζει (γελάει)».

Ποιο άλλο χαρακτηριστικό του αγαπάτε;

«Διαθέτει ένα έντονο αίσθημα δικαίου, που δεν έχουν ούτε η γυναίκα του η Τιτίκα ούτε ο γιος του ο Νικόλας. Καταλαβαίνει, ας πούμε, πως η Ηλέκτρα είναι εντάξει άνθρωπος. Όλα αυτά συνηγορούν στο να γίνεται ένας ήρωας αγαπητός στο κοινό, γιατί, παρά τη σκληρότητά του, έχει μια δικαιοσύνη».

3251_ALEXANDROS_MILONAS_SPIROS_MPIMPILAS_OLGA_SKIADARESI_GERASIMOS_SKIADARESIS_2022023.jpg

Έχει όμως και δύο... βαρίδια. Δύο γιους που δεν του έχουν μοιάσει σε τίποτα...

«Ο ένας γιος, ο μεγάλος, ο Σωτήρης, που τον έχει κάνει με την πρώτη του γυναίκα, την οποία λάτρευε, έχει βγει... λαπάς! Είναι εντάξει άνθρωπος, αλλά πολύ συντηρητικός και κάπως βαρετός. Ο δε μικρός, που τον έχει κάνει με την Τιτίκα, η οποία τον έχει κακομάθει και τον έχει όπα όπα, είναι σχεδόν κατά συρροήν δολοφόνος. Δεν ξέρω γιατί έχουν βγει έτσι αυτά τα παιδιά... (γελάει) Κυρίως ο Νικόλας είναι τέτοιο απίστευτο κάθαρμα, που δεν μπορεί να υπάρξει άλλο! Γι' αυτό νομίζω πως ο πατέρας του τον μισεί - κι ας είναι γιος του»

Πηγή Τηλέραμα

Ηλέκτρα: Ο Παύλος βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία να τα πει όλα στην Ηλέκτρα

Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Αναγκαζόμουν να κάνω το σερβιτόρο για να τα βγάλω πέρα»

Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Βάζω στοιχεία του χαρακτήρα μου στους ρόλους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved