Ηλέκτρα - Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Ωραίο θα ήταν πάντως να υπάρξει μια μορφή δικαιοσύνης για όλους»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Media

Ηλέκτρα - Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Ωραίο θα ήταν πάντως να υπάρξει μια μορφή δικαιοσύνης για όλους»

Ο πάτερ φαμίλιας της «Ηλέκτρας» Αλέξανδρος Μυλωνάς, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις εξελίξεις στη σειρά.

Πιστεύετε πως ένας άνθρωπος μπορεί να γεννιέται κακός;

«Ναι, ίσως... Λέω, ας πούμε, για τον Νικόλα: "Σκάρτη γέννα". Μπορεί να ισχύει, ξέρετε, να γεννήθηκε κακός. Μερικοί άνθρωποι δηλαδή έχουν μια κακία που είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Επομένως, πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί κάτι τέτοιο; Ίσως λοιπόν ο Νικόλας να ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ίσως είναι ένα κάθαρμα χωρίς κανένα απολύτως δικαιολογητικό».

Τι θα θέλατε να συμβεί ανάμεσα σε πατέρα και γιο;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, να μη σας λέω ψέματα. Έχω όμως μεγάλη εμπιστοσύνη στη φαντασία όσων γράφουν το σενάριο, γι' αυτό περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει... Ποιος ξέρει. Ίσως ο Νικόλας αλλάξει. Λέμε τώρα... Ωραίο θα ήταν πάντως να υπάρξει μια μορφή δικαιοσύνης για όλους, αλλά ίσως πάλι αυτό να είναι κάτι... βαρετό για τους τηλεθεατές, που νομίζω τελευταία αρέσκονται στις ανατροπές».

3251_ALEXANDROS_MILONAS_SPIROS_MPIMPILAS_OLGA_SKIADARESI_GERASIMOS_SKIADARESIS_2022023.jpg

Όντως, τελευταία υπάρχει μια διεθνής τάση να... σκοτώνουν τους πρωταγωνιστές στα σίριαλ. Πώς το βλέπετε αυτό;

«Ξέρετε, ίσως απλά μερικές φορές οι συγγραφείς δεν ξέρουν τι να κάνουν... στο τέλος, οπότε σκοτώνουν τον πρωταγωνιστή (γελάει). Το έχω δει να συμβαίνει και σε θεατρικά έργα. Είναι ένας πολύ γερός τρόπος για να τελειώσει κάτι. Παλιότερα όντως υπήρχε μια τάση προς το χαρούμενο τέλος... Παρ' όλα αυτά, στα πιο κουλτουριάρικα, στα πιο... ακαταλαβίστικα έργα, το χάπι εντ ήταν μεγάλη αμαρτία. Προς Θεού! Όχι χάπι εντ! (γελάει)»

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved