Αποκάλυψη Τσιμτσιλή: Τα κλάματα της Βανδή για τον Μπισμπίκη-«Της χάλασε το μακιγιάζ και ξαναβάφτηκε»
Media

Αποκάλυψη Τσιμτσιλή: Τα κλάματα της Βανδή για τον Μπισμπίκη-«Της χάλασε το μακιγιάζ και ξαναβάφτηκε»

Μετά την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή ήταν κανονικά σε όλες της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και φυσικά και στο J2US, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ έβαλε τα κλάματα όταν είδε την ανάρτηση του συντρόφου της για εκείνη.

Να θυμίσουμε ότι η περιπέτεια υγείας για τον αγαπημένο ηθοποιό ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα όταν ένιωσε πόνο στο στήθος. Ο ίδιος, έχοντας δίπλα του και τη σύντροφό του, τη Δέσποινα δεν αγνόησε τα συμπτώματα και αποφάσισε να βρεθεί στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, υπέστη και δεύτερο έμφραγμα ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο το οποίο όμως αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε προκειμένου να μην κινδυνέψει η ζωή του.

Όλες αυτές τις δύσκολες ώρες, στο πλευρό του είχε συνεχώς την αγαπημένη του που αγωνιούσε για την έκβαση των πραγμάτων.

desp1navandi_1710077553_3320693659211588422_227381775.jpg

Τελικά όλα πήγαν καλά και ο ηθοποιός θέλησε να δείξει την αγάπη του προς τη γυναίκα της ζωής του, κάνοντας μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που την αφορούσε. Την ώρα του live του J2US, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε μία κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους γράφοντας ένα «σ' αγαπώ» πάνω σ' αυτήν.

Η πρωινή περιπέπεια της Τσιμτσιλή - «Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι»

vandi-mpismpikis.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε σήμερα 11/3 στο Happy Day όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο.

«Επειδή τώρα πια βγήκαν όλες οι πληροφορίες, μπορώ να σας πω ότι την Παρασκευή που σας αποκάλυψα ένα παρασκήνιο όταν κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι εμείς είχαμε το ρεπορτάζ από το πρώτο βράδυ. Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε την ενόχληση και πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, εμάς έτυχε και ήταν και ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες που δεν θα παίζαμε ποτέ φυσικά γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Δέσποινα Βανδή φαινόταν φανερά αγχωμένη και συγκινημένη, εκεί στις καρέκλες που έχουν πάρει τον άνθρωπό της και εκείνη περιμένει… Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια δίπλα του και εκείνος αρχικά πήγε να υποβαθμίσει αυτό που συνέβη, εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και τελικά πήγαν όλα καλά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Και τώρα θα σας αποκαλύψω ένα άλλο παρασκήνιο από το J2US. Είναι έτοιμη, βαμμένη η Δέσποινα για να ξεκινήσει το σόου. Και κάνει εκείνη την ώρα την ανάρτηση ο Βασίλης Μπισμπίκης, θέλοντας να δείξει την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του. Και πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα από την ανάρτηση, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε. Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το make up, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: «Είχε γραφτεί για εμένα οχετός, βόθρος. Τέτοιο κλάμα που έριξα, τέτοια στενοχώρια...»

Τσιμτσιλή: «Μου ήρθε ένα πανέρι στο πρόσωπο. Είπα "πάει η γαλλική μύτη"»

Τσιμτσιλή: «Το παίζεις τεκνό και φοράς το φανελάκι του παππού» - Επική ατάκα στον αέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved