Λαζόπουλος: Την Καινούργιου τη συμπαθώ - Δεν με ενδιαφέρει ο Λιάγκας - Ο Νταλάρας έχει δίκιο!
Media

Λαζόπουλος: Την Καινούργιου τη συμπαθώ - Δεν με ενδιαφέρει ο Λιάγκας - Ο Νταλάρας έχει δίκιο!

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή, Mega Καλημέρα για τον Γιώργο Λιάγκα,την Κατερίνα Καινούργιου και τα όσα είπε προσφάτως για εκείνη αλλά και τον Γιώργο Νταλάρα

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Το political correct δεν είναι ο θάνατος του χιούμορ και της κωμωδίας. Είναι πολλοί άνθρωποι, ανάλατοι και κρυόκ@λ@@, που θέλουν να επιβάλλουν το μη χιούμορ τους και τη «σοβαροβλακεία» ως καθεστώς. Αυτό δεν πρόκειται να περάσει».

Και πρόσθεσε: «Ήξερα τι θα πω και πότε να ζητήσω συγγνώμη, Δεν θα μου πει κανένας πότε να ζητήσω συγγνώμη. Υπάρχουν κάποιοι στην τηλεόραση που νομίζουν ότι πάνε για… πάπες και μας λένε ποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη. Η εμμονή είναι κυρίαρχο στοιχείο της σάτιρας. Κάποιοι νομίζουν πως επειδή μιλάνε στην τηλεόραση, έχουν “το όπλο να πυροβολούν”».

Λύγισε ο Λαζόπουλος για την απώλεια της συζύγου του - Οι μνήμες σε κατακλύζουν και... υγροποιούνται

lakis.jpg

Σε άλλο σημείο είπε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Θυμάμαι μία μέρα με ρωτήσανε στην Ελευθεροτυπία τη γνώμη έχω για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λέω «νομίζω είναι η εθνική αποκοιμίστρια», δηλαδή έχει πλάσει ένα παραμύθι και με αυτό ο κόσμος αποκοιμιέται. «Πας καλά παιδί μου; Πήγες και με αποκάλεσες εθνική αποκοιμίστρια;», μου είπε. «Αυτό νομίζω για σένα», της είπα και μου είπε «γιατί δεν το λες σε μένα πρώτη, που είμαι φίλη σου;». Δεν το πήρα πίσω».

«Δεν αλλάζω γνώμη δια της χειραψίας. Την αλήθεια μου την λέω και δημόσια. Με έχουν σημαδέψει με όπλο, θα μπορούσαν να με έχουν σκοτώσει. Φοβάμαι, αλλά δεν θα σταματήσω επειδή απειλείται η ζωή μου. Δεν θα κάνω κωλοτούμπες, τι να πω; “Δεν τα είπα, συγγνώμη;”. Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες και δεν θα γίνω σαν αυτούς. Στα πρωινάδικα δεν τις μετράνε τις δικές τους χαζομάρες;», είπε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε πως η γνώμη του για τους δημοσιογράφους είναι η χειρότερη και τοποθετήθηκε για την κόντρα του Γιώργου Νταλάρα με τους ρεπόρτερ.

«Ο Γιώργος Νταλάρας δεν μου «πάει» ως άνθρωπος, αλλά έχει δίκιο. Τι λογική έχει να σε «βιάζουν» αφού λες «όχι»; Τι θα κάνεις εκείνη την ώρα; Κάνω τον @@, κάνω τον αναίσθητο. Εγώ λέω εμφατικά “δεν θέλω να μιλήσω”».

Στη συνέχεια ανέφερε πως δεν παρακολουθεί τηλεόραση, ενώ την περίοδο που παρουσίαζε το «Αλ Τσαντίρι Νews« του έφερναν συγκεντρωμένα 200 βίντεο για να δει και να διαλέξει.

«Το μεγαλύτερο προτέρημα του Έλληνα είναι ότι μπορεί να σηκώσει ψηλά το κεφάλι του έστω και για να δει μόνο τον ήλιο. Το μεγάλο μειονέκτημα του Έλληνα είναι ότι συμπράττει εύκολα σε αυτό που τον χαλάει. Είμαστε ένας λαός με δοσίλογους, εμφυλίους, που μισεί ο ένας τον άλλον. Είναι ωραίο να έχεις το βήμα να σχολιάζεις τα κακώς κείμενα, αλλά η τηλεόραση δεν είναι δική μου», είπε.

Και υπογράμμισε: «Κι εμένα με σχολιάζουν όλη μέρα. Έχω κάνει μόνο μία μήνυση σε εκείνον που ήρθε και με χτύπησε από πίσω. Είναι πολύ άνανδρο να χτυπάς έναν άνθρωπο από πίσω. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ό,τι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα, που κάποιοι έχουν ήδη επί 3 ώρες την ημέρα στην τηλεόραση».

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε πως δεν θα καλούσε στο podcast του τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ έχει απευθύνει κάλεσμα στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Την έχω καλέσει για να της τα πω ο ίδιος και εκείνη να μου πει ό,τι θέλει. Την συμπαθώ», είπε για την παρουσιάστρια.

Εκείνο που τον φοβίζει στη ζωή του είναι η συναναστροφή με πολλούς βλάκες, καθώς όπως είπε, «ο βλάκας είναι πάντα απρόβλεπτος».

Διαβάστε επίσης:

«Καταπέλτης» η Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή»

Λαζόπουλος κατά Λιάγκα: Ο σαχλιάγκας, ο άντρας κουτσομπόλα, ο προστάτης των κατινομάγαζων

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Λαζόπουλου: «Εμείς μ@@@κ@ς είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved