Χριστόπουλος: Η Ανίτα ζηλεύει! Πήγα σε ένα περίπτερο & μου είπε σου έδωσε την τσίχλα διαφορετικά...
Media

Χριστόπουλος: Η Ανίτα ζηλεύει! Πήγα σε ένα περίπτερο & μου είπε σου έδωσε την τσίχλα διαφορετικά...

Ο γνωστός φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος μίλησε στο Πάμε Δανάη για την πατρότητα, την σύζυγό του, Ανίτα Μπραντ, αλλά και το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εκείνον.

«Αυτή την περίοδο σπρώχνω καρότσια κι ετοιμάζω κρέμες, επάγγελμα «πατήρ». Η βασική μου εργασία είναι το Anita Brand, που το έχω με τη γυναίκα μου. Κατά 99% δεν είναι εύκολο κάποιος να δουλεύει μαζί με τον σύντροφό του, εμείς σκοτωνόμαστε 57 φορές την ήμερα. Το μυστικό όταν παντρευτείς είναι «για όλα έχει δίκιο η γυναίκα». Οι γυναίκες έχουν θέματα, τα νευρικά τους συστήματα πάνε πάνω κάτω και οι άντρες δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Η Ανίτα ζηλεύει, προχθές είχα πάει σε ένα περίπτερο και μου είπε «σου έδωσε την τσίχλα λίγο διαφορετικά η κυρία του περίπτερου», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ανίτα Μπραντ: «Υπάρχει μια μεγάλη λίστα ανθρώπων που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν φίλοι μου»

anita-brand-charis-christopoylos-i-apisteyta-glykia-fotografia-toy-zeygarioy-me-to-moraki-toys_5f9c70c5526c8.jpeg

Για τις συνεργασίες του στον χώρο της μόδας, αλλά και για την σχέση του με τα social media υπογράμμισε πως, «Μερικά πρόσωπα δεν είναι καλά στη συνεργασία, όταν μου είπαν να συνεργαστούμε δεύτερη φορά είπα «έχω κλείσει μέχρι το 2028»

xristopoulos1.jpg

«από την Ναόμι θυμάμαι ότι αργούσε πολλές ώρες, συμπεριφερόταν πραγματικά ως σταρ. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, επηρεάζουν πολύ τις προσωπικές σχέσεις και την αντιμετώπιση που έχουμε προς τη ζωή. Με φλερτάρουν αρκετά στα social και σκάω στα γέλια, όταν τα έδειξα στη γυναίκα μου εξαγριώθηκε και μου είπε “δεν ντρέπεσαι να βλέπεις αυτό το πράγμα;”», αποκάλυψε ο Χάρης Χριστόπουλος.

xarisanita1.webp

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εκείνον;

Όπως παραδέχθηκε, «το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι για τη σεξουαλικότητα μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου. Η σχέση μου με την Ανίτα μετά τα παιδιά έγινε πιο βαθιά, οι άντρες της ζωής της είναι τα παιδιά μας».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Χριστόπουλος: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς - Η βόλτα με το ποδήλατο και τον 10 μηνών γιο του

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Αποκάλυψαν το όνομα του δεύτερου γιου τους

Χριστόπουλος: Η απίθανη φωτό με τα Χριστοπουλάκια!Τα κοίμισε στο πάρκο & η Ανίτα Μπραντ συγκινήθηκε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved