Σταύρος Μαυρίδης: Έτσι είναι σήμερα ο ηθοποιός από τα Εγκλήματα- «Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο...»
Media

Σταύρος Μαυρίδης: Έτσι είναι σήμερα ο ηθοποιός από τα Εγκλήματα- «Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο...»

 Ο Σταύρος Μαυρίδης μετά από χρόνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους που βίωσε και τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική.

Αρχικά είπε: «Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου».

Και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι».

f1_172.webp

Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν οικονομικά την περίοδο του κορονοϊού και μετά τον κορονοϊό, γιατί δεν δούλευε ούτε η εστίαση στην οποία απασχολούμουν».

Ο Σταύρος Μαυρίδης είπε: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα».

Και υπογράμμισε: «Η Σαλαμίνα είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι ο τόπος που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα και εκεί θα ήθελα να «φύγω». Η Σαλαμίνα είναι το νησί των ονείρων μου».

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε μετά από καιρό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved