Λένα Παπαληγούρα: H γνωριμία με τον άνδρα της, η αγωνία για τα παιδιά της & η συνεργασία με τη Σάττι
Media

Λένα Παπαληγούρα: H γνωριμία με τον άνδρα της, η αγωνία για τα παιδιά της & η συνεργασία με τη Σάττι

Η Λένα Παπαληγούρα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Γεια σου», μιλώντας για τον σύζυγό της, την οικογένεια που δημιούργησαν και τη γνωριμία της με τη Μαρίνα Σάττι. 

Η Λένα Παπαληγούρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τη Μαρία Μπακοδήμου κλήθηκε να σχολιάσει τις προηγούμενες δηλώσεις της, στις οποίες είχε αναφέρει ότι «θέλω να κάνω τα παιδιά μου δύο καλούς άνδρες» απαντώντας πως «διανύουμε μια περίοδο που είναι χρέος όλων των γονιών να κάνουν τα παιδιά τους καλά. Ο σεβασμός του άλλου, η ισότητα, η ελευθερία, ο τρόπος που μαθαίνεις την αλληλεγγύη και αγάπη είναι πράγματα αδιαπράγματευτα».

Λένα Παπαληγούρα: «Με τρομάζει πάρα πολύ όλο αυτό που συμβαίνει»

«Αυτά δίνονται μέσα από το παράδειγμα, για αυτό και νομίζω ότι είναι σημαντικός ο ρόλος της κοινωνίας. Το τι βλέπουν τα παιδιά μας! Όλη αυτή η βία που εκτείθενται. Νομίζω είναι άγρια η εποχή που ζούμε και θέλει πολύ αγώνα από τους γονείς», συμπλήρωσε.

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε επίσης για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και τον πατέρα των παιδιών της λέγοντας:

«Η οικογένεια ήταν κάτι που προέκυψε πολύ φυσικά, δεν υπήρξε κάποια στιγμή που το αποφασίσαμε, απλά ήρθε. Χαίρομαι που ο άντρας μου δεν είναι στον χώρο του θεάτρου γιατί είναι πολύ ωραίο να μιλάς για διαφορετικά πράγματα, πλουτίζεις τη ζωή σου».

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε και για τη συνεργασία της με τη Μαρίνα Σάττι:

«Είναι μία κοπέλα που θαυμάζω απεριόριστα. Μου αρέσει πάρα πολύ το Ζάρι, τα παιδιά μου με το που το άκουσαν όλη μέρα τραγουδάνε "τα τα τα τα". Πάντως υπάρχει μία περίπτωση να ξανά δουλέψουμε μαζί. Δε θέλω να πω πολλά ακόμα».

Αξίζει να σημειώσουμε πως στα βραβεία «Κάρολος Κουν», η Λένα Παπαληγούρα έλαβε έπαινο για αρχαίο δράμα για τον ρόλο της στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή στο Ηρώδειο.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη της Λένας Παπαληγούρα στην Μαρία Μπακοδήμου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved