Ο πρώτος από εμάς: H αναπάντεχη αδιαθεσία της Κάτιας θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη αναστάτωση
Media

Ο πρώτος από εμάς: H αναπάντεχη αδιαθεσία της Κάτιας θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη αναστάτωση

Ο πρώτος από εμάς - Την ώρα που ο Έβαν, ο Φίλιππος, η Κάτια και ο Άλκης βρίσκονται στο σπίτι του Νικόλα, μια αναπάντεχη αδιαθεσία της Κάτιας θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία.

Η δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε στις 22:00, με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:00

Ο Έβαν φαίνεται να μην έχει αποδεχτεί τα νέα δεδομένα και δυσκολεύεται να συγκρατήσει την οργή που νιώθει. Η Έλενα προετοιμάζεται για τη μεγάλη συνέντευξη, που θα της δώσει αυτό που επιθυμεί πιο πολύ στη ζωή της, με τον Νικόλα για άλλη μια φορά να είναι στο πλάι της. Ο Κοσμάς, όσο κι αν ελπίζει σε μια επανασύνδεση, καταλαβαίνει ότι ήρθε το τέλος στη σχέση του με τη Σοφία. Το παρελθόν του Φίλιππου τού χτυπά την πόρτα. Η συγκατοίκηση της Κάτιας με τον Άλκη ξεκινάει με σύννεφα στη σχέση τους, ενώ ο Άλκης βγαίνει εκτός εαυτού με τον υπερπροστατευτικό Νικόλα και αποφασίζει να τραβήξει τις γραμμές του.

Δείτε το trailer:

Ο πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Φτάνει η ώρα που η Έλενα και ο Νικόλας πρέπει να συναντήσουν τη δικηγόρο για το θέμα της υιοθεσίας αλλά ο Νικόλας δεν εμφανίζεται. Οι φόβοι της Έλενας αρχίζουν να επαληθεύονται και καλείται να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενό της βήμα. Η Κάτια λέει το μεγάλο «ναι» στον Άλκη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σπίτι του και το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν και την Έλσα. Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι αλλά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία… τη στεναχώρια του Πάρη. Ο Φίλιππος δίνει ραντεβού σε ένα καφέ με έναν άντρα από την εφαρμογή, μόνο που τελικά δεν εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αλλά ένας άντρας από το παρελθόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved