«Ψυχοκόρες»: Πώς η Φρόσω καταφέρνει να αναλάβει τα ηνία του σπιτιού των Νάτσηδων;
Instagram / psyxokores
Media

«Ψυχοκόρες»: Πώς η Φρόσω καταφέρνει να αναλάβει τα ηνία του σπιτιού των Νάτσηδων;

Συγκλονίζει η Άννα Λουιζίδη μέσα από τον ρόλο της Φρόσως Πολύζου στις Ψυχοκόρες. Η ηθοποιός έχει καταφέρει να μας κερδίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Mια συγκλονιστική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες μας έχει καθηλώσει κι έχει καταφέρει να μας μεταφέρει στο μακρινό 1950.

Ψυχοκόρες - Αναστάσης Λαουλάκος: Ποιος είναι ο Μέλιος που ερωτεύεται η Φρόσω;

psixokores.jpg

Η ιστορία της σειράς Ψυχοκόρες ακολουθεί τη ζωή τεσσάρων αδελφών που αναγκάζονται, λόγω φτώχειας, να χωριστούν και να μπουν σε πλούσια σπίτια στην Αθήνα και την επαρχία, χαράζοντας τη δική τους πορεία.

Είναι η πρώτη απόπειρα της ελληνικής μυθοπλασίας να θίξει τον απαγορευμένο -πλέον- θεσμό, που λειτουργούσε για πολλά χρόνια ως μία άτυπη μορφή υιοθεσίας, υποδουλώνοντας κορίτσια που λαχταρούσαν να φύγουν από τη φτώχεια σε μια «χρυσή φυλακή» όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα τυφλή υποταγή.

Ψυχοκόρες-Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο ρόλος της ως Αρχοντούλα, η ηλικία, η μητρότητα & η Νέα Υόρκη

Ανάμεσα στους ρόλους που μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι κι αυτός της τηλεοπτικής Φρόσως Πολύζου, δηλαδή της Άννας Λουιζίδη.

Φρόσω Πολύζου (Άννα Λουιζίδη)

«Κακοφτιαγμένη στην όψη, χρυσοχέρα στο κέντημα και παιδί στην καρδιά. Γι’ αυτό και δεν υποψιάζεται ότι η καλοσύνη με την οποία την υποδέχονται ως ψυχοκόρη είναι γιατί την προσέλαβαν για να τους κάνει γιο… Τώρα πρέπει να επιβιώσει», γράφει η περιγραφή του ρόλου της.

Η Φρόσω Πολύζου με καταγωγή από την Κρυοπηγή της Θράκης τελικά καταλήγει πιο μακριά απ’ όλες τις αδερφές, στην Τρίπολη και το σπίτι του γαιοκτήμονα, Νάτση.

Λουιζίδη: Όταν η «Ψυχοκόρη» Φρόσω ήταν η τηλεοπτική κόρη του Καφετζόπουλου στην πρώτη της εμφάνιση

psixokores-natsis-fotinio.jpg

Για τους πιο προχωρημένους της σειράς ή όσους ανυπομονούν να μάθουν τη συνέχεια, η Φρόσω καταφέρνει να πατήσει στα πόδια της και να αναλάβει τα ηνία του σπιτιού.

Ένα διπλό φονικό θα πραγματοποιήσει όλα όσα της είχε πει η τσιγγάνα την ημέρα της γέννας και η Ευανθία θα εξαρτάται απόλυτα από την Ψυχοκόρη της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved