Ψυχοκόρες: Η Όλγα έγκυος από τον Κοσμά Κοτρώτση- Η άγρια δολοφονία της
Media

Ψυχοκόρες: Η Όλγα έγκυος από τον Κοσμά Κοτρώτση- Η άγρια δολοφονία της

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώνεται η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της Όλγας, καθώς, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», η Νέλλα, σίγουρη ότι το μωρό που περιμένει είναι του Κοσμά, τρελαίνεται και την οδηγεί στον θάνατο.

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργήσει στην οικία Κοτρώτση η απρόσμενη και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της ψυχοκόρης Όλγας, η οποία την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Όπως θα δούμε στη συνέχεια τής δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», η δύστυχη κοπέλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί ξανά το μωρό που κυοφορεί, ενώ συγχρόνως εξομολογείται με παράπονο στις άλλες ψυχοκόρες του σπιτιού, τη Μαρίκα και τη Δεσποινιώ, ότι δεν είναι ανήθικη, αλλά θύμα κάποιων καταστάσεων.

Ψυχοκόρες - Αναστάσης Λαουλάκος: Ποιος είναι ο Μέλιος που ερωτεύεται η Φρόσω;

PSyxokores-_Oikogeneia-Kotrwtsh.jpg

Παράλληλα, η οικονόμος του σπιτιού, η Αρχοντούλα,τη βοηθάει να επιτύχει τον σκοπό της. Φέρνει λοιπόν κρυφά απ’ όλους μία μαμή στο δωμάτιο της Όλγας. Η ειδικός προσπαθεί να πάρει το παιδί, αλλά η παρέμβασή της προκαλεί στην εγκυμονούσα ακατάπαυστη αιμορραγία. Οι υπόλοιπες γυναίκες του προσωπικού, που είναι παρούσες στη διαδικασία, τρομοκρατούνται, ενώ η Όλγα αργοπεθαίνει...Έτσι, πάνω στην απόγνωσή τους, ζητούν από τον Σώτο, που είναι τελειόφοιτος της Ιατρικής, τη βοήθειά του. Ο νεαρός σοκάρεται βλέποντας το θέαμα, ωστόσο αναλαμβάνει να σώσει την ψυχοκόρη. Έχοντας ως βοηθό τη Μαρίκα, καταφέρνει να σταματήσει την αιμορραγία και η Όλγα γλιτώνει τον θάνατο. Ωστόσο, η κοπέλα δεν μπόρεσε να απαλλαχθεί από την εγκυμοσύνη και ζει φρικτές ώρες. Εντω μεταξύ, η Νέλλα ανακαλύπτει ότι π ψυχοκόρη της είναι έγκυος και τρελαίνεται.

Ψυχοκόρες-Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο ρόλος της ως Αρχοντούλα, η ηλικία, η μητρότητα & η Νέα Υόρκη

download.jpg

Γνωρίζοντας ότι το κορίτσι δεν βγαίνει από την οικία τους, συμπεραίνει με τρόμο ότι ο μόνος άντρας με τον οποίο συναναστράφηκε τις προηγούμενες εβδομάδες είναι ο Κοσμάς. Μιλώντας με υποτιμητικό τρόπο στην Όλγα, απαιτεί να της αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά δεν καταφέρνει να μάθει την αλήθεια. Οι μέρες κυλούν βασανιστικό για τη Νέλλα, η οποία τρέμει στην ιδέα ότι το παιδί αυτό είναι απόγονος του άντρα της. Μάλιστα, ο ενοχικός τρόπος με τον οποίο φέρεται η Όλγα, καθώς και το ερωτικό ενδιαφέρον που δείχνει ο Κοσμάς στη Δεσποινιώ, γεγονός που έχει υποπέσει στην αντίληψή της, οδηγούν τη Νέλλα στο συμπέρασμα ότι το μωρό της είναι πράγματι του Κοσμά.

Ψυχοκόρες: Ποια είναι η τραγουδίστρια που «ντύνει» με τη φωνή της τις πιο ανατριχιαστικές σκηνές;

Psixokores_ep05_still077.jpg

Όντας βέβαιη, ειδοποιεί τον αδελφό της Όλγας και του αποκαλύπτει ότι η κοπέλα περιμένει ένα νόθο παιδί. Παράλληλα, ξεγελάει την ψυχοκόρη της, λέγοντάς της ότι θα την πάει σε ένα ίδρυμα, όπου πρόκειται να την προσέχουν ώσπου να γεννήσει, και την πείθει να την ακολουθήσει. Όμως, μερικά λεπτά αργότερα, οι δύο γυναίκες συναντούν τον αδελφό της Όλγας, ο οποίος θολωμένος από ντροπή τής αποκαλύπτει ότι γνωρίζει όλη την αλήθεια. Αποφασισμένος να ξεπληρώσει με αίμα την τιμή του, βγάζει ένα μαχαίρι και τραυματίζει θανάσιμα την Όλγα. Η Νέλλα παρακολουθεί δήθεν σοκαρισμένη τις τελευταίες στιγμές της ψυχοκόρης της και αισθάνεται ικανοποιημένη που την οδήγησε στον θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες - Σώτος Κοτρώτσης: Ποιος είναι ο πλούσιος κληρονόμος που ερωτεύεται τη Μαρίκα Πολύζου;

Μαριάννα Κιμούλη: Ο ρόλος στις «Ψυχοκόρες» & η Επίδαυρος & η τρυφερή σχέση με τον πατέρα της

Ψυχοκόρες σπόιλερ: Φόνισσα η Φρόσω- Σκοτώνει για να σωθεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved