Η μάγισσα: Το μεγάλο φινάλε! Ποιοι πεθαίνουν και ποιοι θα ζήσουν;- Η τελευταία σκηνή
Media

Η μάγισσα: Το μεγάλο φινάλε! Ποιοι πεθαίνουν και ποιοι θα ζήσουν;- Η τελευταία σκηνή

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι το μεγάλο φινάλε της  αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Η μάγισσα, και ήδη οι εξελίξεις τρέχουν και σιγά-σιγά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για όλους τους πρωταγωνιστές. Ποιοι πεθαίνουν και ποιοι θα ζήσουν; Ποιοι θα τιμωρηθούν και ποιοι θα δικαιωθούν;  

Ο ερχομός των Γερακάρηδων στον πύργο των Λασκαραίων, μπορεί στην αρχή να στέφθηκε με επιτυχία, αλλά η κίνησή τους αυτή σήμανε και την αρχή του τέλους για όλους!

H Μάγισσα: Η μάχη αρχίζει – Η επίθεση των Λασκαραίων και η εκδίκηση της Θεοφανώς στο φινάλε

14..jpg

Η μάγισσα: Ρηνιώ

«Ό,τι βλέπεις έχει συμβεί. Αυτή η γνώση θα σε βοηθήσει να νικήσεις και οι ψυχές που χάθηκαν θα σου κρατούν το χέρι για να το κάνεις». με αυτά τα λόγια η Αναχίτ άνοιξε τα μάτια και το μυαλό στη Θεοφανώ, την οποία και προέτρεψε να χρησιμοποιήσει το χάρισμα που έχει για να τους τιμωρήσει όλους, ώστε να μπορέσει να σωθεί η ίδια και το παιδί της! Και η Θεοφανώ, όπως είδαμε, όταν συνήλθε δεν ήταν πια η ίδια...

Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών- Το τέλος της Δαμιανής και η εξορία του Μιχαήλ

3.-(6).jpg

Η μάγισσα: Αντρέι- Μιχαήλ

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Σπήλιος αφού έρχεται αντιμέτωπος με τις ενοχές του για τον θάνατο του Πετρούνη, στη συνέχεια ανακαλύπτει πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του. Λίγο πριν εκείνη οδηγηθεί στον θάνατο, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να τη σώσει. Μια απόφαση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλη του την οικογένεια και κυρίως με την Κυπριανή, που δεν θα ησυχάσει αν δεν δει νεκρή τη... μάγισσα! Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει την κοπέλα, με κάθε κόστος. Στο μεταξύ, οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν όταν η Θεοφανώ θα της αποκαλύψει τον πραγματικό ένοχο για τον φόνο του γιου της. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθει πως ο Σπήλιος γνώριζε για τις συνθήκες θανάτου του Πετρούνη και δεν έκανε τίποτα για να το εμποδίσει. Αυτή θα είναι και η ταφόπλακα στον γάμο τους, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ στον τελευταίο προορισμό της - Για ποιον στ’ αλήθεια θα γραφτεί το τέλος;

11.-(6).jpg

Η μάγισσα: Γερακίνα- Σπήλιος

Μάνα και γιος θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα υπάρχει πια γυρισμός για κανέναν από τους δύο. Την ίδια ώρα ο Κανέλλος, που γνωρίζει πλέον όλα τα εγκλήματα της Δαμιανής, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε. Παράλληλα ο Τζανής, αποκαλύπτοντας το πόσο αδίστακτος είναι όπως και η μητέρα του, προσπαθεί ν’ απαλλαγεί από την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία. Μέχρι που ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον ανιψιό του.

Μάγισσα – Αφολαγιάν: «O Μπακού δεν θα μείνει έξω από όσα συμβούν»

55.jpg

Η μάγισσα: Κανέλλος

Οι ζωές τους κρέμονται από μια κλωστή και η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει. Ο Τζανής παγιδεύεται στο μίσος του και δεν καταφέρνει να βγει ζωντανός από όλη αυτή την πλεκτάνη που έστησε. Για τη Μεταξία που μαθαίνει το κακό μαντάτο, η λύση είναι μία: Να ακολουθήσει στον θάνατο τον άντρα που αγάπησε όσο τίποτα. Και οι δυο πριν πεθάνουν θα ξέρουν ότι η Δαμιανή σκότωσε το παιδί τους.

Η Ντένια Ψυλλιά αποχαιρέτησε τη Μάγισσα & τη Κερασίνα – «Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή»

14.-(8).jpg

Η μάγισσα: Δαμιανή- Μάρκος

Παράλληλα, φτάνει και η αρχή του τέλους για τη Δαμιανή. Τίποτε απ’ όσα είχε σχεδιάσει δεν πήγαν όπως ήθελε και φυσικά οι ενοχές της για την άδικη δολοφονία του εγγονού της την κυριεύουν. Το ένοχο μυστικό της αρχίζει να μαθεύεται από άκρη σε άκρη, με κάποιους να το πιστεύουν και κάποιους όχι. Όμως, η Δαμιανή είναι μια ισχυρή γυναίκα, σύζυγος καπετάνιου και γνήσια Μανιάτισσα. Έτσι, είναι η ίδια που αποφασίζει ποιο θα είναι το τέλος της! Άλλωστε το είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ σε κανέναν να την τιμωρήσει -αν μαθευόταν η αλήθεια για το φονικό- με τον τρόπο που της αξίζει. Η ίδια θα λογοδοτήσει στον Θεό για τα κρίματά της. Η Δαμιανή βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτε άλλο να χάσει, βάζει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο.

mixail.jpg

Η μάγισσα: Μιχαήλ

H Μάγισσα: Η κορυφαία villain Δαμιανή, το «τσακάλι» Ρηνιώ και το twitter δίνει ξανά… «ρέστα»

Και ο Μιχαήλ θα λογοδοτήσει για το κακό που προκάλεσε στον Τζανέτο και την πλεκτάνη που έστησε για να του κλέψει τη θέση. Η Θεοφανώ δεν θα διστάσεί να τον φέρει αντιμέτωπο με τις ενοχές του και η τιμωρία του θα είναι ο εξορισμός και η αιώνια μοναξιά. Τραγικό θάνατο θα βρει και ο Βρώτσος ενώ η Σκεύω με τα παιδιά της και τον Μισέλ θα καταφέρουν να το σκάσουν με τη βοήθεια της Γερακίνας. Ο Θράσος θα βρεθεί κι εκείνος αντιμέτωπος με όλες τις αμαρτίες του και -αργά πια- θα καταλάβει πως για το τίποτα έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε: Την οικογένειά του!

3..jpg

Η μάγισσα: Θεοφανώ- Κυπριανή

H Μάγισσα-Παπαδοκωνσταντάκης: Εξηγεί γιατί έλεγαν τα αγόρια «τουφέκια» εκείνη την εποχή

Έχοντας καταφέρει η Θεοφανώ να φέρει τους πάντες αντιμέτωπους με τα κρίματά τους, τώρα μένει η μεγάλη αναμέτρηση -σχεδόν 20 χρόνια μετά- ανάμεσα στο καλό και στο κακό για την τελική επικράτηση. Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφθάνει. Θεοφανώ (ως Αναχίτ) και Κυπριανή είναι αντιμέτωπες. Η πραγματική ταυτότητα της Γερακάρισσας αποκαλύπτεται και δεν είναι άλλη από το ότι είναι η κακιά μάγισσα. Αυτό και το γεγονός πως ο άντρας της την απάτησε ήταν και οι λόγοι που σκότωσε την Αναχίτ, για να επικρατήσει το κακό. Μόνο που αυτή τη φορά το καλό θα υπερισχύσει. αλλά με απώλειες!

Η τελευταία σκηνή

17..jpg

Η μάγισσα: Θεοφανώ- Σπήλιος

Βασίλης Μηλιώνης: Το spoiler για το τέλος της "Μάγισσας" και η απάντηση για τη σχέση με τη Χάσκα

Η Θεοφανώ πέτυχε να εξοντώσει την Κυπριανή και το κακό, αλλά η ίδια δεν καταφέρνει να επιβιώσει. Ωστόσο η θυσία της, να σώσει τους αγαπημένους της και κυρίως το παιδί της πετυχαίνει, και αυτός ήταν ο σκοπός της. Με τον χαμό της μπαίνει και το τέλος στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για Λασκαραίους και Γερακάρηδες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

5.-(1).jpg

Η μάγισσα: Μάρκος- Αντρέι

Η τελευταία σκηνή θα είναι με τον Αντρέι και τον Μάρκο να δίνουν τα χέρια, να αφήνουν πίσω την κόντρα τους και να φεύγουν με το παιδί της Θεοφανώς. Μπορεί να έχασαν τη γυναίκα που αγάπησαν, αλλά το παιδί της αποτελεί κομμάτι του μεγάλου έρωτα που έζησε μαζί της ο Μάοκος αλλά και κομμάτι του εαυτού της που θα είναι πάντα η παρηγοριά για τον Αντρέι. Πηγή: Tv24

Διαβάστε επίσης:

Μάγισσα – Κατερίνα Λέχου: Το spoiler για τη σειρά: «Το φινάλε είναι έκπληξη και ανατροπή»

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Οι πρώτες στιγμές με την κόρη της και το μεγάλο φινάλε στη Μάγισσα

Μάγισσα - Παπαδοκωνσταντάκης: Πώς η Εκκλησία τον οδήγησε από τα παιδικά του χρόνια στην υποκριτική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved