J2US: Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Άννα Μπεζάν αποχώρησαν από το σόου - Τα πρώτα τους λόγια!
Media

J2US: Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Άννα Μπεζάν αποχώρησαν από το σόου - Τα πρώτα τους λόγια!

J2US: Παρελθόν αποτελεί πλέον για τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη και την Άννα Μπεζάν το μουσικό σόου καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να τους δείξει την πόρτα της εξόδου. 

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι, παρ' όλο που έβαλε τα δυνατά του, δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές να το κρατήσουν μιας και συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στην ψηφοφορία και τελικά είπε αντίο από αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι.

Στέλιος Ρόκκος: Μάγεψε το κοινό του J2US και το Twitter «υποκλίθηκε» στο ταλέντο του

Στο τέλος του σόου, η αγωνία κορυφώθηκε για την Άννα Μπεζάν και τον Γιάννη Καπετάνιο και τους coaches τους καθώς ήταν χαμηλά βαθμολογικά, με την Άννα τελικά να αποχωρεί

Η Άννα Μπεζάν, στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της, είπε ότι στενοχωριέται που φεύγει, όμως χαίρεται που έζησε όλο αυτό.

Κάτι άλλο που τη στενοχωρεί, όπως είπε, είναι το γεγονός ότι άξιζε, κατά τη γνώμη της, ο Κωνσταντίνος να προχωρήσει στο J2US, όμως δεν τα κατάφερε, παρ' όλο που η ίδια είχε βάλει τα δυνατά της.

j2us.jpg

Η Άννα και ο Κωνσταντίνος πάντως, συμφώνησαν στο ότι χάρηκαν πολύ που το J2US στάθηκε η αφορμή για να γνωριστούν και να συνεργαστούν. Δείτε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις τους μετά την αποχώρησή τους:

https://www.instagram.com/reel/C5KG1AIoHbD/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved